1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize 1'incisi Pazarlı berber Türkiye 2'ncisi oldu
Rize 1'incisi Pazarlı berber Türkiye 2'ncisi oldu

Rize 1'incisi Pazarlı berber Türkiye 2'ncisi oldu

Ankara'da Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen "Milli Takım" seçmeleri organizasyonunda Rize 1.si olarak katılan Pazarlı Osman Kadıoğlu Türkiye 2'nciliği elde etti.

A+A-

25-28 Nisan tarihleri arasında Ankara'da Türkiye Berberler ve Kuaförler Federasyonu tarafından düzenlenen "Milli Takım" seçmeleri organizasyonunda Rize 1.si olarak katılan Osman Kadıoğlu, Türkiye 2'si seçilerek Erkek Saç Kesim Milli Takımı'na girdi.

gazzaosman6.jpg

Samimi tavırlarıyla kısa sürede tüm Türkiye tarafından sevilen ve destek alan Rize Pazar Cumhuriyet Mahallesinden Osman Kadıoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Yaşadığım bu güzel duyguyu sizlerle paylaşmaktan gurur duyuyorum. Başta Rize Berberler Odası Başkanımız Mustafa Gündoğan'a, tüm organizasyon boyunca gerek Ankara'ya gelerek, gerekse telefon ve mesajlarla destek veren sevenlerime yürekten teşekkür ediyor, saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Ayrıca benimle bu gururu paylaşan, desteklerini bir an esirgemeyen aileme ve en önemlisi Pazar ilçesi halkına çok teşekkür ederim."

gazzaosman5.jpg

gazzaosman4.jpg

gazzaosman2.jpg

gazzaosman1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum