1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. RİZE'DE 5 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ
RİZE'DE 5 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

RİZE'DE 5 BİN PAKET KAÇAK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Rize Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce gerçekleştirilen operasyonda tam 5 bin paket kaçak sigara ele geçirildi!

A+A-

Rize İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, "Emniyet Müdürlüğümüz Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerimizce “Sigara Kaçakçılığına” yönelik olarak yürütülen çalışmalarda; 25.06.2015 tarihinde O.Ç. ve D.A. isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan arama neticesinde toplamda 5 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirilmiştir. Adı geçen şahıslar, haklarında 5607 SKM suçundan yapılan işlemlerin ardından Cumhuriyet Savcısının talimatı gereği Şube Müdürlüğümüzden salıverilmiştir. Rize Emniyet Müdürlüğü olarak ilimiz merkez ve ilçelerinde kaçakçılık suçlarına yönelik mücadele kararlılıkla sürdürülmektedir." denildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum