1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de Ulusal Taşkın Sempozyumu
Rize'de Ulusal Taşkın Sempozyumu

Rize'de Ulusal Taşkın Sempozyumu

4. Ulusal Taşkın Sempozyumu 23-25 Kasım 2016 tarihlerinde Rize’de yapılacak

A+A-

Birincisi 10-12 Mayıs 2006 tarihleri arasında Ankara’da, ikincisi 22-24 Mart 2010 tarihleri arasında Afyonkarahisar’da üçüncüsü 29-30 Nisan 2013 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenen Ulusal Taşkın Sempozyumu'nun dördüncüsü 23-25 Kasım 2016 da Rize’de Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

Sempozyumun açılışı 23 Kasım Çarşamba Günü Saat 09.30’da Orman ve Su İşleri Müsteşarı Akif Özkaldı’nın katılımıyla yapılacak. 3 gün sürecek olan sempozyuma toprak ve su kaynakları alanında faaliyet gösteren uzman, araştırmacı, teknik eleman, şehir bölge plancısı, hukukçu, akademisyen, sivil toplum kuruluşu, mahalli ve mülki idarelerin yönetici ve temsilcilerinin katılımı hedefleniyor.

Sempozyumun kapanış töreni ise 25 Kasım Cuma günü Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak ve Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun katılımları ile yapılacak.

 

SEMPOZYUM KONULARI

Taşkın ve Rüsubat Kontrolü Çalışmaları ve ilgili Mevzuat

Şehir Taşkınları

Taşkın Modellemesi

Heyelan ve Taşkın Etkileşimi

Yapısal Tedbirler,Uygunsuz Müdahaleler, Yenilikçi Yaklaşımlar

Taşkınlarda Bütüncül Havza Yaklaşımı

İklim Değişikliği ve Taşkınlar

Taşkın Tahmini ve Erken Uyarı Sistemleri

Taşkın Risk ve Afet Yönetimi

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız