1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'de üst geçitler yeşil mavi oluyor
Rize'de üst geçitler yeşil mavi oluyor

Rize'de üst geçitler yeşil mavi oluyor

Rize Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından şehirlerarası geçişlerin sağlandığı güzergâh üzerinde bulunan üst geçitlerin tamamı; dekoratif aydınlatma ile daha kullanışlı ve daha güzel bir görünüme kavuşturuluyor.

A+A-

Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap, yaptığı açıklamada; Sahil şeridi üzerinde bulunan 9 Adet üst geçidin 4’ünün tamamlandığını, yapılan aydınlatma çalışmaları ile kalan 5 üst geçidin de bir aylık bir süre zarfında tamamlanacağını bildirdi.

led1-001.jpg

Başkan Kasap; “Üst geçitlerdeki dekoratif aydınlatmalar yayaların akşam saatlerinde de kullanmaları için dikkat çekici hale getirildi. Rize’nin sembolik rengi olan Yeşil Mavi renklerini kullanıyoruz. Rize’nin tanıtımı bakımından, görsel estetik açıdan Turizm şehri Rize’miz ayrı bir önem taşıyor.” dedi.

Şehirlerarası geçişlerin sağlandığı güzergâh üzerinde bulunan üst geçitlere 50cm 18 wat 80 ile 90 arasında değişen wallwasher renkli LED armatürler ve kumanda panoları kullanıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum