1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Şafak Hatırnaz Trabzon'da özel hastane kurdu
Şafak Hatırnaz Trabzon'da özel hastane kurdu

Şafak Hatırnaz Trabzon'da özel hastane kurdu

Trabzon'da yeni hizmete giren Pazarlı hekim Şafak Hatırnaz'ın kurduğu Özel Clinart Internatıonal Hospital'da ilk doğum gerçekleşti.

A+A-

Nuray ve Murat Bayrak çiftinin Ömer Yusuf isimli çocukları Özel Clinart Internatıonal Hospital hastanesinde sezeryanla dünyaya gelen ilk bebek oldu.

clinart1.jpg

3,5 kg ağırlığındaki Ömer Yusuf doğum servisindeki doktorların yaptığı sezeryanla dünyaya gözlerini açtı.

clinart3.jpg

Hastanede ilk doğum heyacanını yaşadıklarını belirten anne Bayrak, ''Hastane personellerine doktorlara ve yöneticilerine gösterdikleri yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. İyi ki burayı seçmişiz herkese burayı tavsiye edeceğim'' dedi.

clinart4.jpg

Özel Clinart Internatıonal Hospital Genel Müdürü Opr. Dr. Ahmet Çakır, ''Hasta kabulüne başladığımız bugünlerde ilk doğumumuzu gerçekleştirdik.3,5 kilo ağırlığında çok sağlıklı bir erkek bebeği dünyaya geldi. Bizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Hastanemiz bölgenin sağlık merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerlemeye devam edecektir'' dedi.

clinart2.jpg

10 bin metrekare kapalı alanı 75 yatak kapasitesili, 16 çocuk yoğun bakım, 10 yetişkin yoğun bakım üniteleri ve 3 ameliyathanesi ile teknolojinin en ilerisiyle hizmet verecek olan Clinart’ın asansörle inilebilen bir otoparkı da bulunuyor.

Bölgenin sağlık merkezi olma yolunda hızlı adımlarla ilerleyen Trabzon’da Clinart International Hospital konumu itibari ile birçok çevre ilden gelecek hastalara hizmet verebilecek.

Trabzon’un Akçaabat ilçesindeki yerinde hasta kabulüne başlayan Clinart International Hospital'ın Genel Müdürü Op. Dr. Ahmet Çakır, hastanenin bölgeye büyük bir canlılık getireceğini belirterek, "Hastanemiz de tüm bölgeye hizmet vermeyi hedefliyoruz. Şimdilik Kadın Doğum, Çocuk, Genel Cerrahi, Göğüs, Dahiliye poliklinikleri ve 24 saat acil servis ile hizmete başladık. İlerleyen günlerde Üroloji, Cildiye, K.B.B, Enfeksiyon, Kardiyoloji, Ortopedi polikliniklerini de hizmete açacağız. Ayrıca Atatürk Alanı'nda bulunan Clinart Tüp Bebek Merkezi'ni de buraya taşıyacağız. Clinart International Hospital oluşan seçkin uzman ve akademik kadrosuyla 7 gün 24 saat hizmet verecektir” diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum