1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. SOKAK ORTASINDA SİLAHLI KAVGA!
SOKAK ORTASINDA SİLAHLI KAVGA!

SOKAK ORTASINDA SİLAHLI KAVGA!

Rize'de iki akraba Cengiz A. ile İrfan A.nın kavga ettiği olay anı görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı.

A+A-

Rize Yeniköy Mahallesi Çarşı Caddesi'nde akşam saatlerinde meydana gelen olayda. Cengiz A. ile İrfan A. arasında çıkan tartışma kavgaya döndü.

İrfan A.'ya ait çaycı dükkânı önünde başlayan kavga sırasında birbirine sarılan ikili, bitişikteki berber dükkânının da camını kırdı.

Kırılan camların üstünde kavgayı sürdüren iki akrabadan Cengiz A., belinden çıkarttığı tabancayı ateşleyerek İrfan A.'yı kasığından yaralandıktan sonra kaçtı. 

Yere düşen, daha sonra da dükkanına sığınan İrfan A., Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Olay sırasında cam kesikleri ile yaralanan Cengiz A.nın da kısa sürede polis tarafından yakalandığı ve cam kesikleri nedeniyle yaralı olarak Rize Devlet Hastanesi'nde tedavi gördüğü öğrenildi.

Taşçıoğlu Cami'nin güvenlik kameralarına yansıyan olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

video1.png

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum