1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize’de
TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize’de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman Rize’de

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Rize’nin fethinin 555'inci yıl dönümü kutlamaları için Rize’ye geldi.

A+A-

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, "Polisimiz o gece çok dik durdu. Askerimiz de dik durdu, ancak dik durmayanlar vardı. Onlar asker değil asker üniforması giymiş teröristlerdi" dedi.

kahraman3.jpg

Rize’nin fethinin 555'inci yıl dönümü kutlamaları için Rize’ye gelen TBMM Başkanı İsmail Kahraman, ilk önce Rize Valiliğini ziyaret ederek Vali Erdoğan Bektaş’tan brifing aldı. Valilik girişinde polis merasim mangası tarafından karşılanan Kahraman, besmele ile misafir defterini imzaladı. 

kahraman1.jpg

Valilik ziyareti sonrası Rize Belediyesine geçen Kahraman, fetih kutlamaları için geldiğini söyleyerek, "Polisimizle gurur duyuyoruz. Polisimiz o gece çok dik durdu. Askerimiz de dik durdu, ancak dik durmayanlar vardı. Onlar asker değil asker üniforması giymiş teröristlerdi. Oysaki asker ocağı Peygamber ocağıdır" dedi.

kahraman2-001.jpg

Kahraman, Muradiye Beldesinde katıldığı bir cenaze töreninin ardından Rize’nin Fetih kutlamalarında yer aldı.. TBMM Başkanı Kahraman Rize’de geniş güvenlik önlemleri altında gezilerini sürdürdüğü gözlendi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum