1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Türk Polis Teşkilatının kuruluşu Pazar'da törenle kutlandı
Türk Polis Teşkilatının kuruluşu Pazar'da törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının kuruluşu Pazar'da törenle kutlandı

Türk Polis Teşkilatının 173’üncü kuruluş yıl dönümü kutlama etkinlikleri kapsamında Pazar'da tören düzenlendi.

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
Polis Teşkilatının 173. kuruluş yıl dönümü kutlamaları tüm Türkiye'de devam ediyor.

pol7-002.jpg

Pazar 15 Temmuz Demokrasi Meydanındaki Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Kaymakam Coşkun Öztürk, Garnizon Komutan Vekili Personel Teğmen Mahmut Aslan, Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar Cumhuriyet Başsavcısı Emre Tunay, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Zeki Alican Tanık, Emniyet Müdürü Ömer Yıldız, kamu kurum ve kuruluşlarının amirleri, STK ve siyasi parti temsilcileri, polisler ile vatandaşlar katıldı.

emnmdromeryildiz6.jpg

İlçe Emniyet Müdürü Yıldız, Atatürk Anıtı'na çelenk sunduktan sonara, günün anlam ve önemini anlatan konuşmasını yaptı. Yıldız, vatandaşın huzur ve güvenini sağlamak için çalıştıklarını ifade ederek, “Devletimizin ülkenin her tarafta var olduğunu halkımıza hissettirmek, düzeni sağlamak, vatandaşın can ve mal güvenliği ile sahip bulunduğu temel hak ve özgürlüklerini koruma, kanun hakimiyetini ve devlet otoritesini muhafaza etme gibi çok önemli hayati görevlerimizin olduğunu biliyoruz. Bu nedenle halkımızı sürekli yanımızda görmek istiyoruz.” dedi.

pol5-003.jpg

Polis Haftası dolayısıyla okullar arasında düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere Kaymakam Öztürk, Belediye Başkanı Basa ve Cumhuriyet Başsavcısı Tunay tarafından ödülleri verildi.

pol4-007.jpg

Buradaki törenin ardın etkinlikler, İlçe Emniyet Müdürlüğünde verilen ikramla devam etti. 

pol2-009.jpg

vid1.jpg

galeri.gif

pol8-002.jpg

pol9-002.jpg

pol3-006.jpg

pol1-010.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız