1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Zeka oyunları yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu
Zeka oyunları yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

Zeka oyunları yarışmasının ödülleri sahiplerini buldu

İl Geneli Zeka Oyunları Yarışması ödülleri İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz tarafından verildi. Pazar İmam Hatip Ortaokulu yarışmada il ikinciliğini elde etti.

A+A-

26 Aralık ve 28 Aralık 2017 tarihlerinde Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezinde gerçekleştirilen il geneli Rize BİLSEM 2. Zekâ Oyunları Yarışmasına 55 okuldan 304 öğrenci katıldı.

ihl3-004.jpg

Yarışmalarda 1. ve 2.sınıflar Abalone, 3 ve 4.sınıflar Quoridor, 5 ve 6. sınıflar Mangala, 7 ve 8. sınıflar Reversi adlı oyunlarla yarıştı.

ihl2-004.jpg

2 Ocak günü gerçekleştirilen ödül töreninde her kategoride (1-2, 3-4, 5-6 ve 7-8. sınıflar ayrı ayrı olmak üzere) birinci olan öğrencilere Başarı Belgesi ve yarım altın, ikincilere Başarı Belgesi ve çeyrek altın, üçüncülere Başarı Belgesi ve gram altın, dördüncülere Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler verilirken,  ilk 4'e giren öğrencileri çalıştıran danışman öğretmenlerine de Başarı Belgesi ve çeşitli hediyeler İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Hamdi Yılmaz tarafından verildi.

ihl1-004.jpg

Pazar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Fatmagül Cihan mangala kategorisinde il ikinciliği elde ederek ödüle layık görüldü. Törende 5.sınıf öğrencisi Fatmagül Cihan'a il ikinciliği ödülü, danışman öğretmeni Halil İbrahim Aksakal da başarı belgesini aldı. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum