1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 2 belediye başkanının hareketini Tİ'ye aldılar!
2 belediye başkanının hareketini Tİ'ye aldılar!

2 belediye başkanının hareketini Tİ'ye aldılar!

Başbakanın görüntüsünün yayınlandığı TV ekranının yerde durmasına kızan Çayeli ve Ardeşen belediye başkanlarının tavrı ulusal basında dalga konusu oldu.

A+A-

Başbakanın canlı yayın görüntüsün yer aldığı LCD televizyonun yere konulmasına tepki gösteren Ardeşen Belediye Başkanı Mümtaz Sinan ile Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır'ın verdiği tepki ulusal basına da malzeme oldu.

baslik.jpg

Sosyal medyanın yanı sıra ulusal haber kanalları da konuyu 'Karadenizden fıkra gibi bir olay daha' tarzı başlıklarla haberleştirdi.

Kanallar haberlerinde, Rizelilerle dalga geçen ifadeler kullandılar.

fidan2.20121204163232.jpg

TV YERDE DURMASIN TARTIŞMASI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Ankara'dan canlı yayınla Rize'nin Derepazarı İlçesi'nde katıldığı, 'Her kadın üye için bir fidan dikiyoruz' kampanyası öncesi LCD televizyonun yere konulması tartışma konusu oldu.

Başbakan'ın görüneceği televizyonun yere konulmasına tepki gösteren Ardeşen ve Çayeli Belediye Başkanları, televizyonu futbol sahasının tel örgülerine asmaya kalkışınca görevlilerin engellemesi ile karşılaştı.

Bunun üzerine Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Başbakan'ı Rize'de yatırdın yere, bütün Türkiye'ye izlettin. Böyle şey olur mu? Bu televizyon yerde olmaz, doğru iş yapın" diyerek çıkışınca, televizyon bir sehpanın üzerine konuldu.

'BAŞBAKAN'I RİZE'DE YATIRDIN YERE!'

Başbakan Erdoğan'ı gösterecek olan televizyonun yerde durmasının doğru olmadığını belirterek tepki gösteren Ardeşen ve Çayeli Belediye Başkanları, televizyonu yerden kaldırarak futbol sahasının tel örgülerini asmaya kalkıştı.

Araya giren görevliler televizyonun kameraların önünde olması gerektiğini belirterek karşı çıktı. Bunun üzerine Çayeli Belediye Başkanı Rıza Çakır, "Başbakanı Rize'de yatırdın yere, bütün Türkiye'ye izlettin. Böyle şey olur mu? Bu televizyon yerde olmaz, doğru iş yapın" diyerek görevlilere çıkıştı. Televizyon daha sonra alana getirilen ve ters çevrilen bir sehpanın üzerine konuldu.

KILIÇDAROĞLU GÖRÜNÜNCE TELEVİZYON KAPATILDI

Bu arada, televizyonda bir süre CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun grup toplantısı görüntüsü ekrana verildi. Bunun üzerine uyarılar yapıldı ve televizyon kapatıldı!

İLGİLİ HABER:
'Başbakanı nasıl yere koyarsınız?' tartışması!
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
8 Yorum