1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. 2 hattı da açık telefon geldi hat yok!
2 hattı da açık telefon geldi hat yok!

2 hattı da açık telefon geldi hat yok!

İki farklı hattın aynı anda kullanılabildiği dünyanın ilk çift SIM kartlı cep telefonu Türkiye'de satışa sunuldu ancak ortak çalışacak 2 GSM firması bulunamıyor!

A+A-

İki farklı hattın aynı anda faal olabildiği, kullanılabildiği dünyanın ilk çift SIM kartlı cep telefonu General Mobile DST01, KDV dahil 800 YTL'ye dünya ile aynı anda Türkiye'de satışa sunuldu.
Özellikle Türkiye'de kullanıcıların%37'si ya çift kart ya da çift telefon bulunduruyor, DST01 modelinin içinde bulunan çift anteni sayesinde iki farklı operatörün ya da aynı operatörün iki farklı kartının aynı anda çalışmasına olanak sağlıyor, böylece iki telefon taşıma ya da bir hat kullanımdayken diğerinin kapalı olması gibi sorunlar sona eriyor.
Ancak firmanın henüz bu hizmeti aynı anda sunmak için 2 ayrı GSM firmasını ikna edemediği ve projesini şimdilik bir kaç ay ertelemek zorunda kaldığı da gelen haberler arasında.
Avuç içi bilgisayar tarzında tasarlanan telefonun 262 bin renk dokunmatik ekranı, 1.3mp kamerası, 256mb hafızası, her türlü müzik ve video formatı desteği bulunmakta.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum