1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşen MYO için inceleme
Ardeşen MYO için inceleme

Ardeşen MYO için inceleme

Rize Ünv. Rektör Yardımcısı Okumuşoğlu, yapımı süren ve Ardeşen MYO'ya tahsis edilmesi planlanan inşaatta incelemelerde bulundu.

A+A-

Yasin BAŞALMAZ - Rize Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, yapımı yıllardır devam eden ve Ardeşen Meslek Yüksek Okuluna tahsis edilmesi planlanan inşaatta incelemelerde bulundu.
Okumuşoğlu, ilk olarak Ardeşen Kaymakamı Cahit Işık’ı makamında ziyaret ederek, inşaatla ilgili bilgiler aldı.
Kaymakamlık makamında yapılan karşılıklı görüş alışverişinden sonra Ardeşen Deniz Mahallesinde bulunan binaya gidilerek çalışmalar yerinde incelendi.
Prof. Dr. Okumuşoğlu, inşaatın bugüne kadar getirilmesinde emeği geçen başta ilçe Kaymakamı olmak üzere herkese teşekkür ederek, yardımsever işadamlarının bu okulu sahiplenmelerini istedi.
Okumuşoğlu, “Binanın fiziki görünümü bizim ihtiyacımıza cevap verecek niteliktedir. Ancak, binanın hangi bölüm için kullanılacağı bilinmediği için MYO’ya gerekli olan alt yapı ve teknik donanınım şimdiden yapılması gerekir. Örneğin bilgisayar laboratuarı için gerekli olan teknik alt yapının desteklenmesi inşaat halinde iken düşünülmelidir.” dedi
Prof.Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, resmileşen bir Üniversiteye bağlı Ardeşen Meslek Yüksek Okulu tabelasının değiştirileceğini belirterek, “Ardeşen MYO’ya ilk etapta müdür ataması yapılacak. Müdür olacak öğretim üyesi, bu bölgede durabilecek, okula sahip çıkabilecek biri olmalı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum