1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Ardeşenli miniklerden büyük kampanya
Ardeşenli miniklerden büyük kampanya

Ardeşenli miniklerden büyük kampanya

Ardeşen Atatürk Anaokulunda 120 minik yürek, bir büyük etkinlik için bir araya geldi....

A+A-

Ardeşen Atatürk Anaokulu öğrencileri Ardeşen üniversite sahasına fidan dikti.

fdn5-001.jpg
 
Anaokulu tarafından 3-5 yaş arası çocukların katılımı ile düzenlen fidan dikme etkinliğinde ortaya renkli görüntüler çıktı.

fdn6-001.jpg
 
Ardeşen Orman İşletme Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği fidan etkinliği Ardeşen üniversite sahasında bulunan ağaçlandırma sahasında yapıldı. Mühendislerin fidan dikimini anlatmasının ardından öğrenciler, öğretmenlerinin yardımı ile fidan dikti.

fdn4-001.jpg
 
Fidan dikme etkinliği yapmaktan mutlu olduklarını belirten Anaokulu Müdürü Dursun Ali Müftüoğlu “Yeşil alanlar azaldı, betonlaşma çoğaldı. Fidan dikme etkinliği için öğrencilerimiz ve öğretmenleriyle bir araya gelmekten mutluyuz. Yeşil alanların azalmasıyla çocukların oyun alanları kısıtlanıyor. Bu yüzden çocuklar, içlerinde oluşan enerjiyi tam anlamıyla atamadıkları için yaramazlık denilen kavram ortaya çıkıyor. Yeşil alanların azalması yalnızca çocuklar için değil, biz erişkinler için de büyük bir problem” dedi.

fdn3-001.jpg

Fidan dikmede iki amaçlarının olduğunu aktaran Müftüoğlu, “Bunların birincisi çevreyi güzelleştirmek, çevreye bir ağaç kazandırmak, ikinci ve en önemlisi ise geleceğimiz olan çocuklara doğa bilinci ile ağaç sevgisi aşılamak” şeklinde konuştu.

fdn2-001.jpg

fdn1-001.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız