1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Ardeşenspor 3. Lig için umutlu
Ardeşenspor 3. Lig için umutlu

Ardeşenspor 3. Lig için umutlu

Ardeşenspor Teknik Direktörü İmdat Batumoğlu, takımın 3. Lig'e yükselmesi için herkesin el ele vererek çalışması gerektiğinin altını çizdi.

A+A-

3. Lig’e emin adımlarla hazırlanan Ardeşenspor’dan taraftarlarına “Artık elinizi taşın altına sokun” mesajı iletildi.

Ardeşenspor Teknik Direktörü İmdat Batumoğlu, içini döktü ve 3. lig yolunda bölge halkından destek istedi.

Röportaj:
Ömer Faruk Zenginal

Hocam, Ardeşenspor’un son durumu hakkında genel bir değerlendirme yapar mısınız? Ardeşenspor şu an ne konumda?

Genel bir değerlendirme yapacak olursak, Ardeşenspor bulunduğu yer itibari ile layık olduğu konumda değildir. Ardeşen, şehir olarak, futbol potansiyeli olarak, en az 3. Lig’de temsil edilmesi gereken bir konumdadır. Taraftarlarımız her zaman kulübüne sahip çıkmıştır. Ama son zamanlarda takıma biraz uzaklar. Bunun da maçlarımızı 3 yıldır dış sahalarda oynamamızdan kaynaklandığını tahmin ediyorum. İnşallah bu yıl bunu çözeceğiz.

Ardeşen’deki sporseverlerimizin spora ve Ardeşenspor’a bakış açılarını nasıl görüyorsunuz?

Ardeşen’deki sporseverlerimizin Ardeşen’e ve Ardeşenspor’a bakışları tabii ki olumlu. Siz yeter ki biraz olsun onlara bir şeyler verebilin. Her zaman hedefi olan, büyük düşünen bir sporsever kitlemiz var. Futbolu bilen, anlayan. Bu topluluğa bir şeyler verebilmelisiniz ki, onlar da spordan zevk alsınlar. Eğer bunu kendilerine sunamıyorsanız o zaman bakış açıları olumsuzluğa doğru gelişme alır ki, o zaman çok zor bir durum ortaya çıkar.

Halktan, sporseverlerden beklentileriniz nedir?

Halkımızdan şahsen benim beklentim, takıma sahip çıkmaları, sen ben kavgası yapmadan tek bir görüş oluşturmak ve onun etrafında kenetlenmek.

Ardeşenspor’un 3. Lig’e çıkması çok mu zor? Bu özlem sizce ne zaman bitecek?

3.lig’e çıkmak gerçekten çok zor. Ancak imkânsız değil. Şehir kenetlenip, takımına sahip çıktığında hedefe çok daha erken varılır. 2 sene içerisinde bu özlem giderilebilir. Eğer bir babaoğlu çıkar da ‘ben bütün finansmanı sağlayabilirim, bunun için gereken teminatı verebilirim’ der ise, 1 yıl içerisinde Ardeşenspor 3. Lig’e yükselir. Herkes 3. Lig diyor ama bir icraat yok. Herkes ‘ne zaman çıkacak?’ diye soruyor ama o soranlar kendilerine düşen görevi yerine getirmiyor.

Takımla ilgili olumlu duyumlarımız var. Örneğin milli takıma seçilen futbolcular var. Bazı oyunculara iyi teklifler geliyor. Bunlar hakkında genel bir bilgi verebilir misiniz?

Evet, her zaman Ardeşenspor Futbol takımı bu konuda en gündemde olan takımların başında geliyor. Gerek ekonomik şartlar, gerekse çeşitli nedenlerden ötürü birçok teklifleri değerlendiremiyoruz. Bizim elimizde olan bir neden değil bu.

Önümüzde ki sezon, yani 2009 – 2010 sezonunda Ardeşenspor’un hedefi nedir? Son mesajınız ne olur?

Hedefimiz şüphesiz ki 3. Lig. Biz, vücudumuzu taşın altına koyduk. Taraftarlarımızın ve imkânı olanların da ellerini taşın altına koymalarını bekliyoruz.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum