1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bakan Bak'tan Kılıç'ın projelerine tam destek
Bakan Bak'tan Kılıç'ın projelerine tam destek

Bakan Bak'tan Kılıç'ın projelerine tam destek

Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, AK Parti Pazar Belediye Başkanı Ekrem Kılıç'ın projelerine tam destek verdi

A+A-

CENGİZ YILDIRIM - RAMAZAN YILDIRIM
Seçimlerde son viraja girilirken adaylar çalışmalarını yoğunlaştırdı.
AK Parti Pazar Belediye Başkanlığına Ekrem Kılıç ile iddialı projelerle hazırlanırken, hükümet kanadından da projelere tam destek geldi.
Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek projelerini sunan AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç’a bir destek de Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’tan geldi.

bak1-055.jpg

Bir dizi program kapsamında sabah geldiği Rize Artvin Havalimanı’ndan ayağının tozuyla baba ocağı Pazar’a geçen Bakan Bak, burada ilk olarak havalimanı toplantı salonunda İl koordinasyon toplantısına katıldı. Ardından Pazar İlçe Başkanlığında teşkilat toplantısına katılan Bakan Bak, Ekrem Kılıç ile Pazar’da devasa projeleri bir bir hayata geçireceklerini söyledi.

Pazar’a geçmiş dönemlerde yapılan spor yatırımlarının bu dönemde artarak devam edeceğinin altını çizen Bakan Bak, “Biz her zaman Ekrem başkanın projelerinin arkasında olacağız. AK Parti eser ve hizmet siyasetine devam edecek ve vekillerimizle birlikte, Ekrem Kılıç Belediye Başkanımızla bölgeye çok daha güzel yatırımları birlikle getireceğiz. Gerçek belediyecilik, AK Parti belediyeciliğidir. Recep Tayyip Erdoğan’dır. Recep Tayyip Erdoğan Türkiye’nin dört bir yanında eserleriyle tanınan bilinen bir lider. Rize’ye de onlarca eser yapıldı, Pazar’a da yapıldı ve yapılmaya devam edecek. Biz Sayın Ekrem Kılıç başkanın bütün projelerine sayın milletvekillerimizle birlikte ben de buranın çocuğu olarak bir bakan olarak her türlü projesinin arkasında olduğumuzu ifade etmek isterim. Başkan yolun açık olsun. Yardımcınızım. İnşallah 31 Mart’ta güzel bir destanı hep birlikte kutlayacağız.” dedi.

Pazar seçmenine seslenen AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç ise, “Ziyaretlerimde sürekli dile getiriyordum. Projelerimizin arkasında sayın bakanımız var diye. Sayın Cumhurbaşkanımız, bakanlarımız, milletvekillerimiz var diye. Şimdi yine Sayın Bakanımız Osman Aşkın Bak memleketimizin değeri olarak projelerimizin teminatı oldular. Kendilerine teşekkür ediyorum. Tüm seçmenlerimizden sağduyulu olmalarını bekliyorum. Boş vaatlere inanmasınlar. Bize güvensinler. Biz hazırız. Durmak yok yola devam.” şeklinde konuştu.
Bakan Bak daha sonra Pazar’da esnaf ziyaretlerinde bulundu.

galeri.gif

 

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
23 Yorum
İlgili Haberler