1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. KILIÇ İKİ BAKANDAN MÜJDEYİ ALDI
KILIÇ İKİ BAKANDAN MÜJDEYİ ALDI

KILIÇ İKİ BAKANDAN MÜJDEYİ ALDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelen AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç Pazar'ın iki büyük projesinin sözünü aldı.

A+A-

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç bir yandan seçim çalışmalarını gece gündüz devam ettirirken bir yandan da proje takibi başlattı.

bakanlar2-002.jpg

Kılıç, bugün Trabzon Havalimanı VİP Salonunda Rize Milletvekili Muhammed Avcı ile birlikte Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ile bir araya gelerek seçim vaadi olan Kentsel Dönüşüm ve Sahil Dolgusu Projeleri ile ilgili yatırım sözünü aldı.

bakanlar1-002.jpg

Her iki bakana da proje hakkında bir sunum gerçekleştiren Kılıç, “Pazar için olmazsa olmaz bu iki büyük projemizle ilgili vatandaşlarımıza söz verdik. Bu anlamda bir an önce bu sözümüzü gerçekleştirme noktasında çalışma başlatmak arzusundayız. Sizlerin de destekleriyle ilçemizde kalkınma projelerimizin startını vermek istiyoruz” dedi. 

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, “Pazar ilçemizde Ekrem başkanımıza sonuna kadar destek veriyoruz. Özellikle eskiyen kent dokusunun yenilenmesi ve kentsel dönüşümün hemen başlatılması gerekiyor. Zaten sahil bandında başladı işler. Başkanımla 31 Mart’tan sonra oradaki başlamış olan bu işi sonuna kadar bitirmek için elimizden geleni yapacağız inşallah” diye konuştu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu da Pazar Kızkulesi mevkiinde trafiği rahatsız eden bir durum tespit edildiğini belirterek, "Pazar’ın giriş çıkışları ve bu alanda bir düzenleme gerekiyor. Biz de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olarak gerek Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü olarak gerekse Karayolları Genel Müdürlüğü olarak buraları oturacağız, bir kısmını biliyoruz; planlayıp bu süreç içerisinde halledeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun. Pazar’dan rekor oy bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

AK Parti Pazar Belediye Başkan Adayı Ekrem Kılıç da, “Bize destek olun, biz de üstümüze düşeni fazlasıyla yerine getireceğiz” dedi.

bakanlar3-002.jpg

AK Parti Rize Milletvekili Muhammed Avcı da konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Ulaştırma Bakanımız ve Çevre ve Şehircilik bakanımız ile üç ilçemize dair yatırımları adaylarımızla masaya yatırdık. Fındıklı, Çayeli ve Pazar için çalışmaya, üretmeye devam ediyoruz.” paylaşımında bulundu.

HABERİN VİDEOSU:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
103 Yorum
İlgili Haberler