1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Başkan Basa ilk kez bu kadar sert konuştu!
Başkan Basa ilk kez bu kadar sert konuştu!

Başkan Basa ilk kez bu kadar sert konuştu!

Pazar'da AK Parti aday tanıtım toplantısında konuşan Belediye Başkanı Ahmet Basa, Pazar'ın kimliğini tartışmaya açanlara çok sert sözlerle yüklendi:

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
AK Parti’nin aday adayları tanıtım toplantısı ve temayül yoklaması renkli görüntülere sahne oldu.

ak4-018.jpg

Pazar Belediye Başkan aday adayları kendilerini parti üyelerine anlattı. Ardından da temayül yoklaması gerçekleştirildi.

ak3-018.jpg

AK Parti Pazar İlçe Binası Toplantı Salonunda gerçekleşen tanıtım toplantısında Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa, çok sert açıklamalarda bulundu.

ak1-020.jpg

Konuşması sık sık coşkulu alkışlarla kesilen Basa, kahvehane diliyle Pazar’ın kötülendiğini söyleyerek, “Kıraathane sahiplerinden özür diliyorum ama kahvehane ağzıyla bir muhalefet aday adayı Pazar’ı kötüleyip duruyor orada burada. Amacı nedir anlamış değilim. Pazar’ın adının bu kadar kötü şekilde kullandığını ben ilk sefer duyuyorum. Diğer ilçeler buna para mı veriyor Pazar’ı kötületmek için onu da anlamış değilim. Ben aynı üslup ile terbiyesizce laflar etmeyeceğim. Ancak, arkasındaki para babaları ve rantçıları biliyorum. Bunun nedenlerini ben biliyorum, burada etik olmayacağı için açıklamıyorum. Ama şunu da bilsinler ki AK Parti bunları yine sandığa gömecektir. Hangi adayımız olursa olsun tüm varlığımla ve her türlü elimden geldiği kadar çalışacağım.” ifadelerini kullandı.

ak2-020.jpg

İşte Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın o açıklamaları:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
74 Yorum
İlgili Haberler