1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar CHP'den Başkan Basa'ya cevap: Rantçı değil halkçıyız
Pazar CHP'den Başkan Basa'ya cevap: Rantçı değil halkçıyız

Pazar CHP'den Başkan Basa'ya cevap: Rantçı değil halkçıyız

Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa'nın, "arkalarındaki para babaları ve rant hesaplarını biliyoruz" açıklamasına CHP'den cevap gecikmedi: "Bizim aday adayları rantçı değil, halkçıdır!"

A+A-

CENGİZ YILDIRIM
31 Mart 2024’de yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimi yaklaşırken siyasi hareketlilik de devam ediyor.

chp2-019.jpg

CHP’den Pazar Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ikinci başvuruyu bugün eski ilçe başkanlarından Abdullah Yıldız yaptı.

chp3-016.jpg

Yıldız, başvuru evraklarını CHP İlçe Başkanlığında, ilçe başkanı Ömer Hocaoğlu’na teslim eti.

chp1-022.jpg

Hocaoğlu, Yıldız’a başarılar dileyerek, sürecin devam ettiğini ve adayın önseçimle üyeler tarafından belirleneceğini söyledi. 

hocao1aa.jpg

Gündeme dair açıklamalarda da bulunan CHP Pazar İlçe Başkanı Hocaoğlu, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa’nın önceki gün yaptığı açıklamalara cevap vererek, “Bir sivil inisiyatif olan kent meclisi üyeleri Pazar’da yaptıkları incelemelerden sonra ‘Pazar kimliğini kaybetti’ diye bir ifade kullandılar. Bu hepimizin olduğu gibi aday adayımız Neşet Çakır’ın da içini acıttı ve ‘Pazar kimliğini kaybetti. Pazar’a tekrar bu kimliğini kazandıracağız’ dedi. Bu sayın belediye başkanına çok dokunmuş olacak ki ‘Sizin arkanızda hangi rantçılar var ben biliyorum’ dedi. Şunun bilinmesini istiyorum CHP’nin aday adayları rantçı değil halkçıdır. Bu tespitten rahatsız olanlar 15 yıl Pazar’ı idare ettiklerinde arkalarına baksınlar ki Pazar’ı hangi rantçılara teslim ettiler” ifadelerini kullandı.

İşte Hocaoğlu’nun açıklamalarının tamamı:

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
37 Yorum
İlgili Haberler