1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. BDP’li vekiller Trabzon'da salon bulamıyor!
BDP’li vekiller Trabzon'da salon bulamıyor!

BDP’li vekiller Trabzon'da salon bulamıyor!

BDP’li vekiller ve HDK yöneticileri Trabzon'da olmayı planladıkları 21 Şubat akşamı için başlattıkları salon arayışında henüz sonuca ulaşamadılar!

A+A-

17-21 ŞUBAT tarihleri arasında Karadeniz illerini ziyaret ederek İmralı sürecini konuşmayı planlayan BDP’li vekiller ve HDK yöneticileri Trabzon’u 21 Şubat günü programa aldılar.

21 Şubat akşamı vatandaşla buluşmak için salon arayışına giren Trabzon’daki HDK yöneticileri henüz bir salon tutamadılar. Salon arayışları sürüyor.

Belediye Salonları Dolu!..
HAMAMİZADE İhsanbey Kültür Merkezi’ndeki 3 salon için belediyeye yapılan başvuru, “Orada fuar var” gerekçesiyle verilmedi. Kitap fuarının salon girişlerinde sergileneceği, salonların ise müsait olduğu öğrenildi. Belediye Hüseyin Kazaz Kültür Merkezi için yapılan şifai talebi ise, “Tiyatro provası var” gerekçesiyle geri çevirdi.

TTSO: İlke Kararımız Var
TTSO salonu için de başvuru yapıldığı ancak olumsuz cevap alındığı iddia edildi. TTSO Başkanı Suat Hacısalihoğlu ise, “Bize ne yazılı ne de şifai herhangi bir başvuru yapılmadı. Ancak yapılmış olsa bile salonumuzu siyasi partilere açmama konusunda ilke kararımız var. Yani tahsis edemeyiz” dedi.

İLGİLİ HABERLER:
BDP'liler, kışkırtılmış Karadeniz'e geliyor!
BDP'liler, daha gelmeden Trabzon'u ikiye böldü!

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
12 Yorum