1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Deniz Baykal Trabzon'da
Deniz Baykal Trabzon'da

Deniz Baykal Trabzon'da

(CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Trabzon ve Rize Pazar'da katılacağı bazı açılış ve temel atma törenleri için bu sabah uçakla Trabzon'a geldi.

A+A-

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Deniz Baykal, Trabzon ve Rize'de katılacağı bazı açılış ve temel atma törenleri için bu sabah uçakla Trabzon'a geldi.
Tarifeli uçakla Ankara'dan Trabzon Havalimanı'na inen Baykal'ı, Trabzon Milletvekili Akif Hamzaçebi, Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu ve İl Başkanı Necip Yıldız'ın da aralarında bulunduğu partililer karşıladı.

Buradan partisine ait otobüsle Zorlu Otel'e geçen Baykal, basına kapalı olarak partililerle kahvaltı yaptı.

Kahvaltının ardından Trabzon Belediyesi'ni ziyaret edecek olan Baykal, daha sonra Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi'nin temelini atacak ve halkı selamlayacak.

Ardından Karşıyaka Parkı'nı hizmete açacak ve Trabzonspor Kulübü'nü ziyareti edecek olan Baykal, daha sonra helikopterle Trabzon'dan Rize'nin Pazar ilçesine hareket edecek.

     İLGİLİ HABER
Deniz Baykal Pazar'a geliyor


HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız