1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. Elüstü bilgisayar Spiga Türkiye'de
Elüstü bilgisayar Spiga Türkiye'de

Elüstü bilgisayar Spiga Türkiye'de

Vodafone, dünyada Sagem tarafından üretilen ‘cep telefonu boyutundaki bilgisayar’ Spiga’yı Türkiye piyasasına sunuyor

A+A-

Intel’in Atom işlemcisine sahip ürün, Windows’un XP işletim sistemiyle çalışıyor. 4.8 inçlik ekranı bulunan Spiga’nın Wi-Fi (kablosuz ağ erişimi), 3G uyumlu SIM kart yuvası mevcut. 315 gramlık ürünün artırılabilir 8 GB’lık hafızası ve 5 saat dayanabilen Lityum-iyon pili bulunuyor.

Vodafone Türkiye Ürün ve Servislerden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Phil Patel, elüstü bilgisayar Spiga’nın Türkiye’de, dünyada ilk kez Vodafone’la piyasaya sunulacağını belirterek, cihazın mobil telefonlarla aynı SIM kartı kullandığını ve tek tuşla internete bağlanabilineceğini söyledi. Patel, cihazın fiyatı hakkında Spiga için bir kampanya hazırladıklarını ve bu kampanyayla 5GB’lık 3G İnternet paketi kullanımına 18 ay boyunca ayda tüm vergiler dahil 99 lira ödemeyi taahhüt eden Vodafone abonelerinin Spiga’ya ek bir ücret ödemeden sahip olabileceklerini ifade etti. Patel, internet paketi almayanların ise cihazı 1199 liraya alabileceklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız