1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. İlginç protesto ses getirdi!
İlginç protesto ses getirdi!

İlginç protesto ses getirdi!

İkizdereli sürücü ve vatandaşların bozuk karayolundaki çukurlara protesto amacıyla kızılağaç fidesi dikmeleri ses getirdi. Karayolları çalışma başlattı.

A+A-

İsmet KÖSOĞLU - Rize-İkizdere karayolundaki çukurları protesto ederek yola kızılağaç fidesi diken vatandaşların eylemi ses getirdi. Haberin basında yer almasıyla harekete geçen Karayolları ekipleri, yolun bozuk yerlerindeki çukurları doldurmaya başladılar. Böyle protesto görülmedi başlıklı haberimizde, vatandaşların yoldaki çukurlar nedeniyle şikayetleri dile getirilmiş ve yetkililer göreve davet edilmişti.
 
Haberin ardından Karayollarından gelen ekipler yolun bozuk yerlerinde dolgu çalışmaları başlattılar. İkizdereli sürücü ve vatandaşlar geç de olsa yolun iyileştirilmesi için çalışma yapan yetkililere teşekkür ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum