1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Bayramoğlu, okul için devrede
Bayramoğlu, okul için devrede

Bayramoğlu, okul için devrede

Hayırsever işadamı tarafından Hamidiye'de yapımı üstlenilen ilköğretim okulunun önündeki yasal engellerin kaldırılması için çalışma başlatıldı.

A+A-

ABD’deki Rizeli işadamının memleketi Pazar ilçesinde yaptırmak istediği ancak kıyı kenar engeline takıldığı gerekçesiyle 9 aydır başlanamayan ilköğretim okulu için AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu devreye girdi. Dün milletvekillerinin Pazar Belediyesini ziyaretleri esnasında hayırsever işadamı Ali Rıza Sarıoğlu’nun vekili Şefik Sarıoğlu’nun bağış yapmaktan vazgeçildiği yönündeki beyanı üzerine devreye giren Ali Bayramoğlu, “Biz yapılacakları çoğaltmaya çalışırken protokolü tamamlanmış bir yatırımı iptal ettirmeyiz. Konuyu masaya yatırıp problemleri ortadan kaldıralım ve bu yatırımı bir an önce hayata geçirelim.” Şeklinde konuşmuştu.

Bugün Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin, Pazar Belediye Başkanı Hikmet Hatırnaz ve Rize’deki yetkililerle birlikte Pazar Hamidiye Mahallesindeki okul inşaatının yapılması düşünülen arazide incelemelerde bulunan AK Parti Rize Milletvekili Ali Bayramoğlu, “Hayırsever işadamımızın isteği doğrultusunda ne yapabileceğimizi yerinde görüp burada yasal çerçevenin nasıl işletileceğini etüt ediyoruz. Ortada bir bağış ve yatırım var. Bunu karşılıklı polemiklerle kaçıramayız. Gerekli incelemelerimizden sonra inanıyoruz ki bir orta yolu bulup okulun inşaatına ilk harcı dökeceğiz” diye konuştu.


İlgili Haberler:
*
Pazar'da okul skandalı
* Okul skandalında 2. perde

* Pazar'a hayırseverden okul

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum