1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. Oyun keyfinizi 3'e katlayın
Oyun keyfinizi 3'e katlayın

Oyun keyfinizi 3'e katlayın

Samsung'un, kısa süre önce piyasaya sürüdüğü ilk 3 boyutlu yeni 470 serisi HDTV Plazma, oyunseverlere maksimum keyif vaad ediyor.

A+A-

Eisa tasarım ödüllü Samsung'un, kısa süre önce piyasaya sürüdüğü ilk 3 boyutlu (3D) görüntü teknolojisine sahip yeni 470 serisi HDTV Plazma, oyunseverlere maksimum keyif vaad ediyor.

Farklı bir televizyon deneyimi yaşatan Samsung plazmalarda, eşsiz üç boyutlu efektleri sayesinde oyun oynamak veya film izlemek artık daha keyifli hale geliyor.

Gerçeğe çok yakın ve net görüntü kalitesi sunan Samsung 3D Plazma TV, gelişmiş grafik görüntüsü, 3 boyutlu imaj teknolojisi, 1.000.000:1 dinamik kontrastı (daha derin siyahlar ve daha parlak renkler) ve patentli surround ses sistemi ile oyun keyfini 3'e katlıyor.

WARCRAFT'IN KAOS KRALLIĞINDA YAŞAYIP, HİTMAN'DE “AJAN 47” OLMAK
Samsung yeni 470 serisi HDTV Plazma ile oyun oynarken kendinizi, oyunun içinde zannedeceksiniz. Son zamanların popüler üç boyutlu oyunları Blowout, War Craft 3, Echochrome, FIFA2009, Hit Man'i gerçeğe en yakın imajlar ve renkler eşliğinde oynamak isteyen oyunseverler için ideal bir televizyon...

3 HDMI ve 1 kompozit girişi ile 470 serisine tüm oyun konsolları, bilgisayar ve multimedya araçları bağlanabiliyor. SRS TruSurround XT teknolojisi sayesinde alta gizlenmiş 2 hoparlörden 5+1 kalitesinde ses alabilirsiniz.

Bilgisayar ve konsol oyunlarının hareketli görüntülerini destekleyen “eğlence modu” ve enerji tasarruf modu 470 serisinin diğer güçlü özellikleri arasında yer alıyor.

Geleneksel televizyonlar objeleri tek bir pespektiften ve düz yansıtırlarken, gerçek bir 3 boyut için imgenin sol ve sağ görüntüsünün yaratılması (stereoskopik görüntü) büyük önem taşıyor. 470 serisi plazma TV'ler, doğal ve zengin renklerle evinizde üç boyutlu eğlencenin komforunu yaşamanızı sağlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız