1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazar, sessiz ve derinden gidiyor
Pazar, sessiz ve derinden gidiyor

Pazar, sessiz ve derinden gidiyor

İç transferde Bora ve Hakan Macit ile anlaşamayan, Hasan’ı Giresun’a kaptıran ve Eren ile Abdülaziz’i de Trabzon’a veren Pazarspor’da sessiz bekleyiş var.

A+A-

Başkan Hüseyin Yangın'ın Erzincan maçı sonrası basın toplantısında dile getirdiği '1. lige çıkmak için ne gerekiyorsa yapacağız' açıklamasıyla bu sezon hedefini belli eden Mavi Beyazlılarda iç transfer 5 kayıpla kapanırken dış transferde de gençler dışında henüz beklenen hareketlilik başlamadı.

Hedefe oynayan bir takım için 5 tecrübeli oyuncu isteyen Teknik Direktör Hasan Çelik'in alınması için öneride bulunduğu isimlerle görüşmelerin sürdürüldüğü belirtilirken, Erzurumspor'dan İsmail ve kaleci Osman ile bu hafta masaya oturulması bekleniyor.

Şimdiye kadar Keçiören Belediyespor'dan Kadir, Trabzonspor Paf takımından da Fahrettin, Abdullah, Yunus Emre ve Nevzat Usta'yı transfer eden Mavi Beyazlılar, şampiyonluğa oynayacak ekip için tecrübeli oyuncu arayışlarını sürdürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız