1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Demokrasi Meydanına ışık geldi!
Pazar Demokrasi Meydanına ışık geldi!

Pazar Demokrasi Meydanına ışık geldi!

Pazar Belediyesi tarafından 15 Temmuz Meydan Parkındaki oturaklar, kayan LED yazılı reklam içeren yeni oturaklarla değiştirildi. İşte vatandaşın olaya tepkisi:

A+A-

CEGİZ YILDIRIM
Pazar’da belediye tarafından yaptırılan yeni LED’li oturaklar hizmet vermeye başladı.

Kayan LED yazılı reklam içeren yeni oturaklardan 6 tanesi 15 Temmuz Meydan Parkındaki yerlerine yerleştirildi.

ledlioturak4.jpg

Pazar Belediye Fen İşleri Müdürü Varol Türkyılmaz, şu an için ilk aşamada 6 adet oturağın değiştirildiğini, zaman içerisinde hepsinin yenilenmesini düşündüklerini söyleyerek, “Şu an Pazar Belediyesi yazısı geçiyor. Yağmura ve her türlü olumsuz koşula karşı garantili olan oturaklara esnaf ve şirketlerden de reklam almayı düşünüyoruz. Bu şekilde hem kendi maliyetini çıkaracak hem de ek gelir sağlayacak. Reklam vermek isteyenler, belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğüne müracaat edebilirler.” dedi.

ledlioturak2.jpg

Ardeşen’de faaliyet gösteren Kuli Consept firması tarafından yapılan proje ile meydana ayrı bir renk ve ışık gelmesi bekleniyor.

ledlioturak1.jpg

Firma sahibi Ahmet Turan, ürünlerin son derece sağlam ve garantili olduğunu ifade ederek, hem gece hem de gündüz çalışma özelliği bulunduğunu söyledi.

ledlioturak3.jpg

Konuyla ilgili Pazar53 kameralarına konuşan vatandaşlar ise uygulamanın güzelliğine dikkat çekerek, “Belediyemize, başkanımıza teşekkür ediyoruz. Meydana değişik bir ışık ve güzellik kattı.” ifadelerini kullandılar.

galeri.gif

video1.png


Pazar Demokrasi Meydanına ışık geldi! paylaşan: pazar53

ledlioturak7.jpg

 

ledlioturak6.jpg

ledlioturak5.jpg

galeri.gif

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
53 Yorum