1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZAR FAKÜLTE CAMİİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI
PAZAR FAKÜLTE CAMİİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI

PAZAR FAKÜLTE CAMİİ İNŞAATI TEMELİ ATILDI

Pazar’da RTEÜ Pazar Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kampüsünde yapılacak caminin temeli Rize Valisi Erdoğan Bektaş’ın da katılımıyla gerçekleştirildi.

A+A-

Rize Valisi Erdoğan Bektaş ve Rize Belediye Başkanı Reşat Kasap ile RTEÜ Rektör’ü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın da katıldığı Pazar Müftülüğü Fakülte Camii inşaatı temel atma töreni, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Kampüsünde gerçekleştirildi.

fak10.jpg

Tören Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Pazar İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney’in açılış konuşması ve İl Müftüsü İsmail Yalçın’ın duasıyla devam eden tören, Vali Erdoğan Bektaş, Belediye Başkanı Prof. Dr. Reşat Kasap, Pazar Belediye Başkanı Ahmet Basa ve Protokol eşliğinde temel atma işlemi ile devam etti.

fak18.jpg

Daha sonra RTEÜ Rektör’ü Prof. Dr. Hüseyin Karaman’ın öncülüğünde protokol üyeleri, Ziraat Fakültesinin sera ve bitkilendirme çalışmalarını inceleyerek, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Fatih Seyis’in makamında bir süre sohbet etti.

İLGİLİ HABER:
PAZAR FAKÜLTE CAMİİ İÇİN İLK KAZMA VURULDU

fak11.jpg

fak12.jpg

fak13.jpg

fak9-001.jpg

fak8-001.jpg

fak7-001.jpg

fak6-001.jpg

fak5-001.jpg

fak4-001.jpg

fak3-001.jpg

fak2-001.jpg

fak1-001.jpg

fak17.jpg

fak16.jpg

fak15.jpg

fak14.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum