1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Kayağantaş Camii hayırseverlerin desteğini bekliyor
Pazar Kayağantaş Camii hayırseverlerin desteğini bekliyor

Pazar Kayağantaş Camii hayırseverlerin desteğini bekliyor

Pazar'ın Kayağantaş Köyü Muhtarı Abdullah Civelek, yapımına başlanan yeni cami için hayırsever vatandaşların desteğini beklediklerini söyledi.

A+A-

Pazar Kayağantaş (Sitori) Köyünde yeni cami yapımına başlanırken köy muhtarı Abdullah Civelek, açtırdıkları ortak hesap üzerinden nakdi yardım yapılabileceği gibi demir, çimento ve diğer inşaat malzemeleri ile caminin bir bölümünün yapımının da üstlenilebileceğini söyledi.

kayagantas3-001.jpg

Muhtar Civelek, eski caminin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni cami inşaatını başlattıklarını ifade ederek, “Bu konuda aldığımız desteklerle inşaatın temelini atıp camimizi yapmaya başladık. Hızlı bir şekilde de tamamlamayı arzuluyoruz. Ortak bir hesap açıp buradan nakdi yardımların ulaşması sağlanıyor. Yine hayırsever vatandaşlarımız, kurumlar ve STK’lar da hem nakdi hem de malzeme yardımında bulunabilirler.” dedi.

hesap.jpg

kayagantas2-001.jpg

kayagantas1-001.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum
İlgili Haberler