1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar kayağantaş Camii tamamlanıyor
Pazar kayağantaş Camii tamamlanıyor

Pazar kayağantaş Camii tamamlanıyor

Yapımına 1 yıl önce başlanan Pazar Kayağantaş (Sitori) Köyü yeni camiinin büyük bölümü kısa sürede tamamlanırken, Pazar Kaymakamı Coşkun Öztürk camide incelemelerde bulundu.

A+A-

Özel İdare Müdürü Mustafa İmamoğlu ve Mühendis Halim Erkan ile birlikte Kayağantaş Köyünü ziyaret eden Pazar kaymakamı Coşkun Öztürk, yapımına geçen yıl başlanan ve kısa sürede büyük ölçüde inşaatı tamamlanan yeni köy camii ve lojmanında incelemelerde bulundu.

kayagantas4-001.jpg

Kayağantaş Köyü Muhtarı Abdullah Civelekten bilgi alan Kaymakam Öztürk, vatandaşlarla da sohbet etti, sorunlarını dinledi. 

kayagantas5-001.jpg

Muhtar Civelek, eski caminin ihtiyaca cevap verememesi nedeniyle yeni cami inşaatını başlattıklarını ifade ederek, “Bu konuda aldığımız desteklerle inşaatın temelini atıp camimizi yapmaya başladık. Hızlı bir şekilde de tamamlamayı arzuluyorduk. 1 yıl geçmeden de kendi yağımız ve hayırseverlerimizin destekleriyle camimizin inşaatını büyük oranda tamamladık. Ancak bir hayli de borçlandık. Vali beyimizi bizlere destek vermeleri için ziyaret ettim. Sayın Kaymakamımıza da teşekkür ediyoruz, gelip burada bizleri ziyaret edip sıkıntılarımızı dinlediler. Buradan devlet büyüklerimize sesleniyorum; bizlere bu konuda destek olsunlar ve inşallah onların da katkıları ile 2-3 ay içinde camimizin eksiklerini tamamlayıp ibadete açalım.” dedi. 

kayagantas3-002.jpg

kayagantas2-002.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum
İlgili Haberler