1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZARLI MİNİBÜSÇÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM
PAZARLI MİNİBÜSÇÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM

PAZARLI MİNİBÜSÇÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM

Pazar’da sivil inisiyatif üyelerinin başlattığı Suriye’de Rus bombardımanı altında kalan Bayırbucak Türkmenlerine yardım kampanyası devam ederken, Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanlığı da çalışmalara destek verdi.

A+A-

Pazar Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı İbrahim Bengli ve yönetim kurulu üyeleri; battaniye, çeşitli kuru gıda ürünleri ile giyim eşyalarını yardım çadırına getirerek organizasyon sorumlusu Muhittin Ayrılmış’a teslim ettiler.

bengli2.jpg

Başkan Bengli, bu anlamda duyarlı bir şekilde kampanya başlatan ekibi de kutlayarak, “Burada önemli bir sorumluluk üstlenen arkadaşları tebrik ediyoruz. Biz sıcak yuvamızda, rahat bir şekilde yaşarken Suriye’de çok zor şartlarda savaşın ortasında kalan kardeşlerimize ufak da olsa bir katkı da biz yapalım istedik. Bizim gözümüzle baktığımızda belki az gözükür ama az olsun gönülden olsun; kooperatifteki arkadaşlarımızla beraber ufak da olsa bir faydamız dokunur inşallah. Diğer Sivil toplum Kuruluşlarının da Salı gününe kadar Pazar Meydanındaki çadırda devam eden bu yardım kampanyasına destek vermelerini canı gönülden bekliyoruz.” dedi.

İLGİLİ HABER: Pazar'dan Bayırbucak Türkmenleri'ne yardım kampanyası

video1.png


PAZARLI MİNİBÜSÇÜLERDEN TÜRKMENLERE YARDIM paylaşan: pazar53

bengli3.jpg

bengli4.jpg

bengli1.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
6 Yorum