1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor, Y. Yozgat’ı ağırlıyor
Pazarspor, Y. Yozgat’ı ağırlıyor

Pazarspor, Y. Yozgat’ı ağırlıyor

Pazarspor bugün kendi sahasında Y. Yozgatspor ile karşılaşacak. Saat 14.30’da başlayacak müsabakada Sinan Cem İyihuylu düdük çalacak.

A+A-

Kalan haftalarda prestij mücadelesi vereceklerini söyleyen Pazarspor Teknik Direktörü Mehmet Birinci Yozgat karşısında galip gelmek için oynayacaklarını söyledi. Pazarspor Yönetimi tarafından maç primlerinin değiştirildiğine vurgu yapan Birinci, “İç sahada beraberlik dahi cezaya tabi. Mağlubiyet halinde verilen cezalar da yükseltildi. Buna karşı galibiyet primlerine de zam yapıldı. Ayrıca Yozgat maçı dahil kalan 6 haftadaki tüm karşılaşmaların kazanılması halinde de ekstra prim verilecek. Pazarspor yönetimi ligde iddiası kalmayan takıma bir hedef getirme anlamında kararlar aldı. Biz de bu anlamda prestij mücadelesi vereceğimiz 6 haftada yönetimin koyduğu hedefi vurmak için çaba göstereceğiz.” Dedi.
Takımın hafta içi gayet yüksek bir moralle hazırlıklarını tamamladığını da kaydeden Teknik Direktör Mehmet Birinci, “Yozgat maçına eksiksiz bir şekilde hazırlandık. Liderle aramızda 12 puan fark olduğu gibi 2. sıradaki Yozgat ile de 6 puanlık mesafedeyiz. Yozgat’ı mağlup ederek 2. sıradaki yerimizi de garantiye almak arzusundayız. Oyuncularımızın üzerindeki baskı da ortadan kalktı. Bu maçta çok daha rahat oynayacaklar. Tribünlere zevk veren zevkli ve heyecanlı bir müsabaka ortaya koyacağız. Pazar Yozgat maçları her zaman çekişmeli geçmiştir. Bu karşılaşmanın da aynı güzellikte olacağını biliyorum. Taraftarlarımızdan bu müsabakada oyuncularımızı yalnız bırakmamalarını ve tribünleri doldurarak destek vermelerini özellikle istiyoruz.” Diye konuştu.
Pazarspor’un Yozgat karşısında muhtemel şu 11 ile mücadele vermesi bekleniyor: Kılıçaslan, Sinan, Emre, Mahmut, Hakan, Yasin, Hasan, Gökhan, Sadettin, Ozan, Mikail.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum