1. HABERLER

  2. RÖPORTAJ

  3. Pazarspor basketbolda da var
Pazarspor basketbolda da var

Pazarspor basketbolda da var

Pazarspor Kulübü’nün basketbol dalında başlattığı girişim geniş bir kitlede farklı heyecanlar oluşturdu.

A+A-

Pazarspor Basketbol Takımı’nın koçu Hüseyin Erdoğan, takımın son durumu ve seçmelerle ilgili merak edilen konuları arkadaşımız Naci Güven’e anlattı.

Naci Güven; Hocam, basketbol takımımızın son durumu nedir?
Hüseyin Erdoğan; İki hafta önce yaptığımız seçmeler sonucu Pazar ve yöresinden aldığımız 11 oyuncu ve 1 transferimizle antrenmanlarımıza başladık. Haftanın 3 günü olmak üzere çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yeni kurulmuş bir takım olmamıza rağmen ilginin fazlasıyla var olduğunu görmek bir çalıştırıcı olarak beni son derece mutlu ediyor. Gençlerimiz çok hevesliler. Böyle bir imkânı yakaladıkları için öncelikle kulüp başkanımız Sayın Hüseyin Yangın’a teşekkürlerini sunuyorlar ve çalışmalara hiç kaçırmadan şevkle geliyorlar.
Naci Güven; Hocam lig ne zaman başlıyor ve hangi takımlarla mücadele edeceğiz?
Hüseyin Erdoğan
; Kuralar 10 Ekim de çekilecek ve maçlar Kasımın 2. haftasında başlayacak. Fikstür belli olunca size bunu duyuracağım. Takımlara gelince öncelikle biz Pazarspor, Rize’den gençlik spor kulübü, Artvin’den Artvin Belediyespor, Erzurum’dan Çelebispor, Trabzon’dan Trabzonspor, Giresun’dan Yeşil Giresun, Ordudan Fatsa okçuluk ve idman yurdu olmak üzere 8 takım mücadele edeceğiz.

Naci Güven; Hocam biliyorum antrenmanlar devam ediyor ancak Pazar53 sitemizde bu konu ile ilgili takımımızın kurulmasına çok sevinildiği kadar seçmelerden haberdar olmadıklarını söyleyen ve bu konuda serzenişte bulunan birçok yorum aldık. Bu gençlerimize takımımızın kapısı kapandı mı?
Hüseyin Erdoğan; Yorumları ben de okudum. Yeterince duyuramadığımız kanısı bende de uyandı. Ancak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da kendine güvenen basketbola gönül vermiş Pazarspor için bir şeyler yapabileceğine inanan tüm genç ve tecrübeli ağabeylere kapımız maçların başlayacağı tarihe kadar açıktır. Yeter ki ilgileri devam etsin. Bu bizi son derece memnun eder.

Naci Güven; Hocam aldığımız duyumlara göre dışarıdan transfer çalışmaları varmış. Bunlar ne durumda?
Hüseyin Erdoğan; Elbette ki öncelikle Yöremiz gençlerinden yararlanma birinci hedefimiz. Ancak; bu takıma mutlaka tecrübeli olan birkaç oyuncu monte etmemiz gerçeği yadsınamaz. Bu anlamda görüşmelerimizin devam ettiği ve transfer ettiğimiz oyuncularımız var. Ankara Kalabaspor’dan 2.08’lik Muhammed’i kadromuza kattık. Rize’den Cengizhan ve Gökmen ile transferimiz son aşamasında olup Trabzonspor’dan Cüneyt ile anlaşmak üzereyiz. Ayrıca Pazartesi günü İstanbul’dan gelecek olan Vural ile görüşmelerimiz sürecektir.

Naci Güven; Hocam böyle bir oluşumun gerçekleşmesinde emeği geçen herkese teşekkür eder, takım koçu olarak size gönülden başarılar dilerim.
Hüseyin Erdoğan; Teşekkür ederim Naci Bey. Öncelikle kulüp başkanımız Sayın Hüseyin Yangın’a Yönetim Kurulu üyesi Ali Osman Telatar’a, bu takımın her aşamasında yardımını esirgemeyen Metin Atasaral beye ve takımımızın her zaman yanında olan Pazardaki basın mensuplarına teşekkür ederim. Başarı hepimizin olacaktır.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
13 Yorum