1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor evinde resmen intihar etti!
Pazarspor evinde resmen intihar etti!

Pazarspor evinde resmen intihar etti!

Rakiplerinin puan kaybettiği haftada mutlak galibiyet parolasıyla sahaya çıkan Pazarspor, kendi evinde Düzcespor'a 2-0 mağlup oldu ve tehlikeli bölgeden kurtulma yolunda ağır yara aldı!

A+A-

TFF 3. Lig 2. Grup maçında Pazarspor sahası bakımda olduğu için Arhavi'de oynadığı maçı 2-0 kaybetti.

İsmail Köse ile 47. dakikada 1-0 öne geçen konuk ekip Düzcespor, uzatma dakikalarında Mert Kürkçü'nün attığı golle maçı 2-0 kazandı. 

1. devrenin bitimine 3 maç kala göreve getirilen Mustafa Ceviz isimli teknik direktör ile 3 maçı da kaybedip sıfır çeken Pazarspor, devre arası yönetimde değişiklik yapmasına rağmen aynı hoca ile göreve devam etti.

2. yarının ilk maçında deplasmanda Osmaniyespor ile berabere kalan ve evinde üst üste 2 maça çıkan Pazarspor bunlardan Ofspor karşısında, uzatmada rakibin kendi kalesine attığı golle son anda beraberliği kurtarırken bugün de yine evindeki maçta Düzcespor'a 2-0 mağlup oldu ve büyük bir avantajı kaybetti.

pazars1-017.jpg

STAT: Arhavi İlçe Stadı - Artvin 

HAKEMLER: Raşit Yorgancılar, Hilmi Göktürk İmamoğlu, Kerem İlitangil

PAZARSPOR: Ceyhun Demircan, Maksut Birben, Soner Ergençay, Mehmet Ali Kıran (dk.46 Sinan Yazıcı), Muhammed Emin Balcılar (dk.61 Kazım Kopuz), Gökalp Seçal, Mert Özmen, Aykut Civelek, Ozan Karabacak, Oktay Gümüş, Kadir Yılmaz Çelik (dk.77 Mehmet Aytemiz)

DÜZCESPOR: Gökhan Siverek, Mehmet Ersavaş, Muhammed Can, Talha Aydemir (dk.58 Enver Ayyıldız), İsmail Köse, Atilla Aybars Garhan (dk.81Kemal İşlemek), Mehmet Kuruoğlu, Erkan Çam, Tunahan Birinci (dk.69 Sabutay Alper Bayülken), Mert Kürkçü, Kadir Yazıcı

GOLLER: Dk.47 İsmail Köse, dk.90+4 Mert Kürkçü (Düzcespor)

SARI KARTLAR: Dk.14 Mehmet Ali Kıran, dk.63 Kadir Yılmaz Çelik, dk.64 Can vural (yedek oyuncu), dk.90 Gökalp Seçal (Pazarspor) dk.51 Mehmet Ersavaş, dk.88 İsmail Köse (Düzcespor)

ctvl20-001.png

pazarspor_duzce2.jpg

paars3.jpg

pazar4-013.jpg

pazars5-006.jpg

pazars6-005.jpg

pazars7-006.jpg

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
31 Yorum
İlgili Haberler