1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor'da hoca görevi bıraktı
Pazarspor'da hoca görevi bıraktı

Pazarspor'da hoca görevi bıraktı

Pazarspor'da alınan kötü sonuçların ardından teknik direktör Mustafa Ceviz'in yönetime, görevi bırakmak istediğini ilettiği öğrenildi.

A+A-

Pazarspor’a ilk devrenin bitimine 3 maç kala getirilen teknik direktör Mustafa Ceviz, bugün oynanan ve Mavi Beyazlı takımın evinde 2-0 mağlup olmasıyla tamamlanan Düzcespor maçının ardından görevi bırakma kararı aldı.

İlk devrenin son 3 maçını kaybeden ve sıfır çeken Ceviz, 2. yarıda da takıma çare olamadı. Deplasmanda Osmaniyespor ile berabere kalan Mustafa Ceviz’li Pazarspor, içeride oynadığı ve kümede kalma yolunda 6 puan alıp avantaj yakalamak istediği 2 maçta ise tam 5 puan kaybetti.
 
Bugünkü Düzce mağlubiyetinin ardından Mustafa Ceviz'in yönetime, görevi bırakma kararını bildirdiği öğrenildi.

Pazartesi sabahı yapılacak görüşmenin ardından sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile feshedilerek Ceviz’in Pazar’dan ayrılacağı öğrenildi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA (04.02.2019 güncellleme)

Bugün Pazarspor'dan konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Dün kaybettiğimiz Düzce maçının ardından Teknik Direktörümüz Mustafa Ceviz ile yolumuz ayrıldı. Maçın ardından, yaşanan kötü gidişat nedeni ile görevi bırakılabileceğini dile getiren Hocamızın beyanı üzerine dün akşam toplanan yönetim kurulumuz da yeni bir kan değişiminin olumlu olacağı görüşü ile Mustafa hocamız ile yolları ayırdı. Hocamız ile yolların ayrılmasının ardından yeni teknik ekip görüşmeleri başlamıştır. Mustafa Ceviz hocamıza ve ekibine verdikleri hizmet ve tüm katkılarından dolayı teşekkür eder alacakları tüm görevlerde başarılar dileriz."

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum
İlgili Haberler