1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. PAZARSPOR

  4. Pazarspor rotayı şaşırdı!
Pazarspor rotayı şaşırdı!

Pazarspor rotayı şaşırdı!

Pazarspor, evinde ağırladığı Erzurumspor'a 3-2 mağlup oldu. Mavi beyazlılar 2. periyodun 3. haftasında da henüz galibiyetle tanışamadı.

A+A-

Ligde ilk sıraya yükselerek ekstra Play Off mücadelesine hak kazanmak için mücadele veren Pazarspor evinde şok bir mağlubiyet aldı. İlk yarısını 1–0 önde kapattığı müsabakanın 2. yarısında üst üste yediği gollerle maçı Erzurumspor’a adeta hediye eden mavi beyazlılar rakipleri Yozgat ve Giresun’un berabere kalarak puan kaybettiği 3. haftada büyük bir avantajı da kaçırmış oldu.
Stat: Pazar İlçe
Hakemler: Mehmet Efe ***, Mehmet Tan *** Eser Kuruoğlu ***
Pazarspor: Kılıçaslan *, Mehmet Sinan *, Ramazan * (Dk.65 Murat İsmailoğlu *), Mahmut **, Hakan *, Erdinç *, Hasan **, Gökhan **, Sadettin **, Emre *, Mikail ***(Dk.79 Mücahit *)
Erzurumspor: Okan **(Dk. 75 Osman **), İsmail **, Abdulkadir ***, Abdullah ***, Toprak **, Nurettin ***, Melik ***, Serkan **(Dk. 87 Özgür *), Halim ***, Fazlı *** (Dk. 78 Ramazan *), Gürçay ***.
Goller: Dak. 44 Mikail, Dak. 87 Hasan (Pazarspor), Dak.53 Melik, Dak. 68 Halim, Dak. 84 Gürçay (Erzurum)
Sarı Kartlar: Fazlı, Osman, Ramazan (Erzurum)
Kırmızı KartDak. 87 Toprak (Erzurum)
 
Maça her iki ekip de temkinli başladı.
İlk yarıda Pazarspor soldan geliştirdiği ataklarla etkili olmaya çalışırken Erzurumspor oyunu orta sahada kabul ederek eşitliğe razı bir anlayış ortaya koydu.
13. dakikada Ramazan’ın pasıyla ceza alanında topla buluşan Sadettin'in vuruşunu kaleci Okan parmaklarının ucuyla dokunarak kornere çeldi.
 
32. dakikada Mikail kendi götürdüğü topla ceza alanına kadar indi. Kelciyi de oyundan düşüren Mikail boş kale yerine topu az farkla dışarıya attı
33. dakikada bu defa Erzurumspor mutlak pozisyondan yararlanamadı. Hakan Macit’in hatasından faydalanan Halim topu kaparak Kaleci Kılıçaslan ile karşı karşıya kaldı. Ancak topu ağlar yerine dışarıya attı.
 
44. dakikada ise Pazarspor aradığı gole ulaştı. Bu dakikada İsmail ve Abdulkadir’in anlaşmazlığını çok iyi değerlendiren Mikail, topu çalarak ceza alanı çizgisinden çok nefis bir vuruşla topu doksan tabir edilen yere gönderdi: 1-0
İlk yarı bu skorla tamamlandı.
 
Pazarspor ikinci yarıya çok hızlı başladı. Üst üste Gökhan ve Sadettin ile yakaladığı pozisyonlardan faydalanamayan mavi beyazlılar ani gelişen Erzurum atağında kalesinde golü gördü.
53. dakikada kontratakta defansı boş yakalayan Melik Kılıçaslan’la karşı karşıya kaldığı pozisyondan eşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1
Pazarspor galibiyet için tüm hatlarıyla rakibinin üzerine yüklenmeye başladı.
58. dakikada Mikail’in serbest atışında kaleci Okan topu kornere çeldi.
66. dakikada Ramazan’ın yerine oyuna giren Murat İsmailoğlu girer girmez ceza alanında topla müsait pozisyonda buluşmasına rağmen kalecinin üzerine doğru vuruşunu yapınca takımını mutlak bir golden etti.
 
2 dakika sonra 68. dakikada ise Erzurumspor yine bir kontratakta galibiyet golüne ulaşıyor. Halim Kılıçaslan’ın da hatasından faydalanarak meşin yuvarlağı Pazarspor filelerine gönderiyor: 1–2
 
75. dakikada Erzurumspor kalecisi Okan bir önceki pozisyonda kendi takım arkadaşıyla çarpıştığından baygınlık geçirince ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kaleye Osman geçiyor Erzurumspor’da.
 
Erzurumspor, Pazar’ın beraberlik golünü aradığı bu dakikalarda farkı ikiye çıkarıyor. 84. dakikada Halim Pazarspor defansını adeta ipe dizer gibi geçerek boş pozisyondaki Gürçay’a topu çıkardı. Gürçay’ın vuruşuyla skor: 1–3 oldu.
87. dakikada gelişen Pazarspor atağında kaleye giren topa Toprak elle müdahale edince hakem penaltı düdüğünü çaldı. Toprak ise kırmızı kartla oyun dışında kalıyor.
 
Hakan Macit’in kullandığı penaltı atışında kaleci Osman topu çeliyor. Dönen topu ise Hasan tamamlıyor ve skor 2–3 oluyor.
Kalan dakikalarda Pazarspor’un çabası beraberlik golü için yeterli olmuyor ve karşılaşma Erzurumspor’un 3–2 galibiyetiyle sona eriyor.
Ligde 3. Hafta Toplu Sonuçları:

Erzincanspor 3 - 1 Tokatspor  

Ünyespor 1 - 3 Y. Kırşehirspor  

Pazarspor 2 - 3 Erzurumspor  

Y. Yozgatspor 2 - 2 Giresunspor

Gelecek Hafta müsabakaları(28 Şubat Çarşamba):

Erzurumspor  -  Y. Yozgatspor  

Y. Kırşehirspor  -  Pazarspor  

Tokatspor  -  Ünyespor  

Giresunspor  -  Erzincanspor

Puan Cetveli:
 
Hızır TONYALI’nın maç yorumu için TIKLA
Naci GÜVEN’in maç yorumu için TIKLA
Abdullah UZUN’un maç yorumu için TIKLA

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
21 Yorum