1. YAZARLAR

  2. Hızır TONYALI

  3. 2 yetmez 3 olsun!
Hızır TONYALI

Hızır TONYALI

Yazarın Tüm Yazıları >

2 yetmez 3 olsun!

A+A-

Pazarspor iki iki kaybederken yazdıklarımızı yadırgayanlar, şimdi takım üç üç kaybetmeye başladığında ne söyleyecekler merak ediyorum açıkçası.
Pazarspor’un içine düştüğü boşluk, yönetimin sezon başındaki yanlışlar zincirinin eseridir!
Hiçbir profesyonel takımın yönetim kadrosu, göndereceği hocaya kamp yaptırmaz.
Şimdi birileri kalkıp sakın, “Hocayı biz göndermedik, kendisi istifa etti” demesin.
Konumuz o değil, detaya girmek istemiyorum. Ancak, Pazarspor’un düştüğü şu sıkıntıların temelinde maalesef yönetimin akıl almaz hataları vardır.
Pazarspor; kamp yapmamış, takımı tanımayan ve bir tek oyuncu dahi alma şansı olmayan bir hocaya teslim edilerek sezona adeta “Ya tutarsa” iddiasıyla başladı.
Bu gölün yoğurt tutmayacağı baştan belliydi zaten.
Bütün takımlar kadrolarını yenileyip eksiklerini tamamlarken, Pazarspor elindeki kaliteyi satıp, sırf takviye yaptık denilsin diye 5 tane adam aldı.
Bahadır’ın yerine getirilen Sinan dışında bu transferlerden hiç biri ilk 11’i zorlayacak oyuncular bile değil.
Gruptaki bütün takımlar ciddi transferlerle kadrolarını güçlendirdiler.
Pazarspor’u evinde evirip çevirerek yenen Erzurumspor kadrosunda ilk periyottan sadece 2 oyuncu bırakarak baştan aşağıya yeniliğe gitti. Nitekim de Pazarspor galibiyetiyle 3 maçta 9 puan almayı başardılar. Üstelik bu 3 maçın ikisini de deplasmanda kazandılar.
Bu şartlarda Pazarspor’dan başarı bekleyenlere sadece gülmek geliyor içimden.
Efendim takım çok iyi top oynuyor, grubun en iyi kadrosuna sahipmiş...
Hikâyelerle kendinizi avuttuğunuzu anlamak için 3 hafta mı geçmesi lazımdı? 
Şimdi, atı alan Üsküdar’ı çoktan geçti.
Kuvvetli olmak durağanlıkla değil, hareketle olur.
Pazarspor sadece yerinde saymıyor, bir de geri gidiyor.
İlk periyottaki kadro kuvvetlendirileceğine maalesef eksiltildi.
Erzurumspor Pazar’ın sağ kulvarını adeta çökertti bu maçta. Burada Bahadır’ın yerine görev alan Sinan, Pazarspor’un hedefi anlamında beklenen verimi ortaya koyacak görünümde değil.
Ali Fuat’ın yerine alındığı söylenen Murat İsmailoğlu ise Pazarspor’un aradığı forvet olmaktan çok çok uzak. Yozgat maçından sonra Erzurum karşısında da kendisine verilen şansı değerlendiremedi.
İlk yarısını 1-0 önde tamamladığı müsabakanın 2. yarısında evinde üst üste 3 gol birden yiyen Pazarspor’un durumunu özetlerken yukarıda saydığımız yanlışlar zincirinin halkasındakilere şunu sormak isterim: Acaba, ilk periyotta Play Off şansını 1 puanla kaçıran Pazarspor’u, özel bir gayret sarf etseydiniz bundan daha kötü bir duruma düşürebilir miydiniz?
Kendiniz düşünün, kendiniz cevaplayın lütfen!

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum