1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. PAZARSPOR'A SİYASETTEN 1 TRİLYON!
PAZARSPOR'A SİYASETTEN 1 TRİLYON!

PAZARSPOR'A SİYASETTEN 1 TRİLYON!

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar İlçe Stadı saha zemininin yenilenmesi ve tribünlerin kapatılması için gerekli ödeneğin çıktığını söyledi.

A+A-

AK Parti Pazar İlçe Başkanı Adem Yıldız, Pazar İlçe Stadı’nın bozuk zemininin yenilenmesi ve açık tribünün kapatılması için Başbakan Erdoğan’ın talimatlarıyla 1 milyon, 160 bin TL ödeneğin çıkarıldığını söyledi.

İlçe Başkanı Yıldız, Başbakan Erdoğan’ın son Pazar ziyaretinde konuyu kendilerine ilettiklerini ifade ederek, “Sayın Başbakanımız Spor Bakanımıza talimat verdi ve bakanlığa bağlı Spor Toto teşkilatı tarafından da 1 milyon 160 bin TL keşif bedeli para çıktı. Tribün inşaatının kısa sürede başlayacağını tahmin ediyoruz. Saha zeminin yenilenmesi ise maçlar devam ettiği için Pazarspor Kulübü’nün fikirleri doğrultusunda başlayacak.” dedi.

ademyildiz.20130321221402.jpg

Başkan Yıldız, bu çalışmaların periyodik bir takvim içerisinde yürüdüğünü ancak Pazarspor Başkanı Hüseyin yangın’ın daha ligin 2. haftasında kendilerini hedef göstererek bazı açıklamalarda bulunmasının ise yakışıksız kaçtığının ortaya çıktığını da sözlerine ekleyerek, "Biz Pazarspor için dönemimizde bir çok yardım ve desteklerde bulunduk. Sayın Bakanımız Hayati Yazıcı Bey, bizzat Pazarspor Tesisleri'ni incelemek üzere 1 gününü ayırarak program yaptı. Tesislerde yapılan inceleme sonrası da kurum kuruluşlar üzerinden nakdi yardım aktarıldı. Belediyemiz sosyal sorumluluk gereği Pazarspor'a kaynak sağlama anlamında desteklerde bulunuyor. Bizim dönemimizde Pazarspor Kulübüne bu denli ilgi ve destek verilirken Sayın Başkan Hüseyin Yangın'ın basın karşısında bu sitemkar ifadeleri kullanmasını anlamış değiliz" dedi.

Pazarspor Başkanı Hüseyin Yangın, ligin 2. haftasında yağmur altında oynanan ve 2-2 biten Pazarspor - Bayrampaşa maçı sonrası siyaset kurumuna göndermelerde bulunarak, “Hala kendi yağıyla kavrulan bir kulüp olarak yola devam ediyoruz” demiş ve ‘ilgililer ile siyasiler’ diye nitelediği çevrelere seslenerek, 'Stat zeminimiz ve tribünü kapatma işimiz yapılmadı’ serzenişinde bulunmuştu.

İLGİLİ HABER:
Pazarspor Başkanı Yangın'dan sert çıkış

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
15 Yorum