1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize Artvin Havalimanı'nın üstyapı inşaatı da başladı
Rize Artvin Havalimanı'nın üstyapı inşaatı da başladı

Rize Artvin Havalimanı'nın üstyapı inşaatı da başladı

Bu yıl sonu hizmete açılması planlanan Rize Artvin Havalimanının üstyapı inşaatına da başlandı.

A+A-

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Rize-Artvin Havalimanı'nda yüzde 57 fiziki gerçekleşmeye ulaştıklarını ve üstyapısının yapımını da başlattıklarını söyledi.

havaliman3-012.jpg

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Ankara Bilgi Teknolojileri Kurumu’nda düzenlenen “Geleneksel Ulaştırma Muhabirleri" toplantısında 2019 yılında yapılan çalışmalar ve 2020 hedeflerine ilişkin açıklamalarda bulundu.

havaliman1-013.jpg

Bakanlık tarafından yapılan yatırımların Türkiye için öneminden bahseden Turhan, ülkenin gelişmesi için yatırım, ticaret ve ulaşım zincirinin sağlıklı bir biçimde çalışması gerekliliğine vurgu yaptı.

havaliman2-013.jpg

Bakan Turhan, toplantıda Rize-Artvin Havalimanı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Rize-Artvin Havalimanı'nın yapımına da büyük bir süratle devam ediyoruz. Yüzde 57 fiziki gerçekleşmeye ulaştık. Üstyapısının yapımını da başlattık.” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
14 Yorum
İlgili Haberler