1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Rize'nin büyük bayrak rekoru kırıldı
Rize'nin büyük bayrak rekoru kırıldı

Rize'nin büyük bayrak rekoru kırıldı

Türkiye'nin en büyük bayrağına sahip Rize'nin rekorunu ATO kırdı. Yeni en büyük bayrak 80 metre yükseklikte ve tam 294 metrekare.

A+A-

Türkiye'nin en büyüğü olarak Rize Belediyesi tarafından 74 metre yükseklikle 216 metrekare genişliğinde dikilen bayrağın rekoru kırıldı.
Ankara Ticaret Odası Başkanı Sinan Aygün, Türkiye’nin en yüksek bayrak direğini Söğütözü’ndeki ATO binasının önüne yaptırdı.
ATO üyelerinin diktiği 14x21 metre boyutlarındaki Türk Bayrağı, dün DYP Genel Başkanı Mehmet Ağar, bazı sivil toplum örgütlerinin temsilcileri, şehit ve gazi ailelerinin katıldığı törenle, bu en yüksek bayrak direğine çekildi. Aygün, Selimiye’de 60 metre, Rize’de 70 metre yüksekliğinde bayrak direği bulunduğunu hatırlatarak, "Bizim direğimiz 80 metre. Bu bir rekor. Ama biz rekorumuzun en kısa sürede başka bir sivil toplum örgütü tarafından kırılmasını istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum