3G için telefon alacaklar dikkat!

3G başladı. Telefon değiştirmeyi düşünenler bu sistemden tam anlamıyla yararlanmak için alacakları telefonlarda öncelikle şu özellikleri aramalı:

1- Görüntülü konuşma hizmeti için telefonun ön yüzünde de kamera bulunmalı. Arkadaki kamera ile sadece fotoğraf çekiliyor.

2- Tek taraflı, ancak öne çevrilebilen cihazların arkadaki kameraları da kullanılabilir. Görüntülü konuşmak isteyenler için şart.

3- Telefonda dahili modem cihazı olmalı. Bilgisayar bağlantısı bununla yapılıyor. 3G'nin hızlı internet getirmesi önemli avantajı.

4-Televizyon yayınlarını tatminkar izlemek için ekran çözünürlüğü yüksek bir cihaz seçin. Geniş ekranlı cihazlar daha işinize yarar.

5- Tuşlu yerine dokunmatik ekranlı telefonlar daha geniş görüntü sunabildiği için TV izlemek isteyenler için daha uygun olacaktır.

6- Sistem. telefonların şehirde telefonla adres bulmasına doğru gidiyor. GPS özellikleri gelişmiş telefonlar öne çıkacak

7- 3G'li cepler eski teknolojiye göre daha pahalı. 280 TL'den 2 bin TL'ye çeşitleri var. Garanti belgesi ve servis ağı sorun.

8- Telefon almadan önce detaylı model ve pazar araştırması yapmayı ihmal etmeyin. Arkadaş tecrübelerinden yararlanın.

9- GSM operatörleri kampanyalı 3G telefonlar satmaya başladı. Özellikle bu hafta pazara yeni ürünler çıkacak, takip edin.

10- Kişsel kullanımınızı gözardı etmeyin. İnternet mi, mobil TV izlemek mi, sizin için hangisi önemli onu belirleyin.

BİLİM - TEKNOLOJİ Haberleri

İnternetteki zararlı içeriklere sıkı takip!
WhatsApp'tan koronavirüs kararı: Mesaj iletimi sınırlandırıldı
FOTOĞRAFÇILIKTA DEVRİM!
VERİLER DENİZ ALTINA!
TELEFONUNUZUN ŞARJI TÜKENMESİN!