Kurtlar Vadisi telefonları geliyor

Türkiye’de ’görüntü telefon’la konuşma dönemini başlatıyor.29 YTL’ye görüntülü telefon hizmeti.

Türk Telekom bu yeni hizmetini ilk kez Kurtlar Vadisi dizisinde ortaya çıkardı. Görüntü görüşme yapabilmek için sayıları 5 milyona ulaşan ADSL aboneleri herhangi bir cihaz ve tesis bedeli ödemeyecek. Mevcut sabit telefon numarası üzerinden sağlanacak hizmet için herhangi bir internet sağlayıcısından ADSL bağlantısına sahip olmak yeterli olacak. 24 ay süreyle bu hizmetten yararlanmak isteyen abonelere Türk Telekom görüntülü konuşma için gerekli olan telefonu da hediye edecek.

Türk Telekom şehiriçi ya da şehirlerarası ayrımı olmadan sınırsız görüşme sağlayan yeni hizmetini Telekomünikasyon Kurulu onayının ardından kullanıma sunacak. Görüntülü konuşmanın altyapısının tamamlandığını ve onay beklediklerini söyleyen Türk Telekom yetkilileri kısa sürede hizmetin yaygın olarak kullanılabileceğini açıkladı. Türk Telekom'un yeni hizmeti görüntülü konuşma dışında Türkiye'de bir başka ilki de gerçekleştirmiş olacak. İlk kez sabit telefondan sınırsız görüşme dönemi de bu hizmetle başlayacak.

Kurtlar Vadisi'nde ortaya çıktı
Türk Telekom'un görüntülü konuşma servisinin ilk görüntüleri ilk kez Perşembe günü yayınlanan Kurtlar Vadisi adlı dizide ortaya çıktı. Dizide deşifre olmak istemeyenler birbirleriyle Türk Telekom'un yeni servisi ile konuştu.

BİLİM - TEKNOLOJİ Haberleri

İnternetteki zararlı içeriklere sıkı takip!
WhatsApp'tan koronavirüs kararı: Mesaj iletimi sınırlandırıldı
FOTOĞRAFÇILIKTA DEVRİM!
VERİLER DENİZ ALTINA!
TELEFONUNUZUN ŞARJI TÜKENMESİN!