1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Taksici cinayetine halk tepkisi
Taksici cinayetine halk tepkisi

Taksici cinayetine halk tepkisi

Rize'nin Kalkandere ilçesinde, bir taksicinin av tüfeğiyle öldürülmesi olayıyla ilgili yakalanan 2 zanlının adliyeye getirilişi sırasında gergin anlar yaşandı.

A+A-

MUSTAFA BAYRAK
Edinilen bilgiye göre, önceki akşam saat 22.00 sıralarında Kalkandere ilçesi Kuruköy'de meydana gelen olayda, taksici Mükremin Aydın (28) babasını telefonla arayarak akrabası olduğu öğrenilen H.D. isimli şahıs tarafından vurulduğunu söyledi.

Taksici Mükremin Aydın başından ve karnından vurulmuş olarak bulunurken, jandarma ekipleri yaptıkları çalışmada cinayet zanlısı H.D. ile olaya tanıklık eden H.A:yı yakalayarak gözaltına aldı.

Jandarmadaki ifadelerinin ardından H.D ve H.A. Kalkandere Adliyesi'ne götürülerek mahkemeye çıkartıldı. Olayda hayatını kaybeden Mükremin Aydın'ın yakınları zanlının adliyede olduğu öğrenince adliye binası çevresinde toplandı.

Polis ve jandarma tarafından ilçe merkezinde ve adliye çevresinde geniş güvenlik önlemleri alındı. Polis ekipleri adliye binası çevresinde toplanan vatandaşları uzaklaştırmaya çalışırken, bazı vatandaşlar polise direndi. Polis, göstericileri durdurmak için havaya ateş açmak zorunda kaldı.
Gerginliği araya giren Kalkandere Belediye Başkanı Nihat Çolak önledi. Kızgın vatandaşlar Çolak'ın telkinleri üzerine dağıldı.

Akşam saatlerinde sıkı güvenlik tedbirleri altında adliyeden çıkartılan zanlılar, zırhlı bir araçla götürüldükleri Kalkandere L Tipi Kapalı Cezaevi'ne konuldu.
Öte yandan, öldürülen 28 yaşındaki taksicinin bir hafta önce arkadaşlarıyla şakalaştığı bir sırada cep telefonuyla görüntüsünün alındığı ortaya çıktı.
    
     İLGİLİ HABER:
 Rize'de bir taksici cinayeti daha



HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum