1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Yol ortasındaki elektrik direği kaldırıldı
Yol ortasındaki elektrik direği kaldırıldı

Yol ortasındaki elektrik direği kaldırıldı

Rize’de karayolunun tam ortasında unutulan elektrik direği haber yapılınca hatırlandı!

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rize’nin Gündoğdu Beldesi’nde geçtiğimiz yıl meydana gelen sel ve heyelanlarda Gündoğdu-Veliköy yolu tamamen kullanılamaz hale gelmişti.

Yol, Karayolları ağına alınarak yeniden yapılmaya başlandı. Yolun yapımı kısa sürede tamamlandı ve trafiğe açıldı. Ancak daha önce yol kenarında bulunan elektrik direği yeni yol çalışmasından sonra karayolunun tam ortasında kaldı.

Tam bir yıldır yol ortasında bulunan elektrik direği haber yapılıp internet haber siteleri  ve gazetelerde yer alınca hatırlandı. Trafikte tehlike saçan direk aynı gün içerisinde bulunduğu yerden sökülerek yol kenarına taşındı.

direk1.jpg

Konuyla ilgili Çoruh Elektrik A.Ş Rize İl Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada unutulan elektrik direğinin sorumlusu olarak Karayolları gösterildi.

Çoruh Elektrik A.Ş Rize Müdürü Cabir Kadıoğlu, yaptığı açıklamada, Karayolları’ndan kendilerinin çalışmalarını tamamlayana kadar güzergahta çalışma yapmamalarını istediklerini hatırlatarak ''Karayolları’nın yol güzergahını belirlemesini bekledik. Önümüzdeki günlerde direklerin yerlerinin değişikliği için çalışma başlatacağız'' dedi.

Bu açıklamaya rağmen direk aynı gün içerisinde yerinden söküldü.

İLGİLİ HABERİMİZ
 

Elektrik direği, yol ortasında kaldı!
02 Aralık 2011 Cuma 20:41

Elektrik direği, yol ortasında kaldı!

Rize Gündoğdu'da geçen yılki afet sonrasında yapılan düzenlemelerde, yol ortasına dikilen elektrik direği, tüm şikâyetlere rağmen kaldırılmadı! (DEVAMI)

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız