1. HABERLER

  2. BİLİM - TEKNOLOJİ

  3. Youtube'tan video nasıl kaydedilir?
Youtube'tan video nasıl kaydedilir?

Youtube'tan video nasıl kaydedilir?

YouTube'tan pekçok görüntü bulup izliyor ama bir türlü bilgisayarınıza kaydedemiyorsunuz. Artık bu derdinizin dermanı var.

A+A-

İki yıldır internetteki video siteleri son derece popüler. Televizyon dizilerinden en komik kareler, amatörlerin kısa film denemeleri, futbol takımlarının golleri, müzik klipleri YouTube, Google video, Metacafe gibi sitelerde popülaritesine bağlı olarak kimi zaman on binlerce kez izleniyor. İnternet kullanıcıları ilginç ve komik buldukları videoları birbirlerine de gönderiyor.
Peki ya bu çok izlenen videoları kaydetmek mümkün mü? Kısa süre öncesine kadar bu videoları bilgisayara kaydetmek pek kolay değildi. Ama şimdi Keepvid internet sitesi sayesinde en sevdiğiniz video görüntülerini bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz.
http://keepvid.com/ adresine gidip ekranın üst kısmındaki boşluğa istediğiniz videonun adresini girerseniz üç farklı dosya seçeneğinde biriyle indirme işlemi yapılıyor: Yüksek kalite Avi formatı, Flash Video veya iPod’un desteklediği mp4. Bilgisayarınıza indirdiğiniz videoları izlemek için Flash Video Player (FLV) isimli bir programı da kurmanız gerekiyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum