1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazar Spor Salonu'na radyan ısıtma sistemi
Pazar Spor Salonu'na radyan ısıtma sistemi

Pazar Spor Salonu'na radyan ısıtma sistemi

Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, göreve başlarken dediği, 'Benim sporcularım spor salonunda üşümeyecek’ sözünü tuttu

A+A-

Ramazan Yıldırım
Göreve başladığı zaman; ‘Benim sporcularım spor salonunda üşümeyecek’ diyen Rize Gençlik Hizmetleri Ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik ilk olarak ilçelerdeki tüm spor salonlarına radyan ısıtma sisteminin ihalesini yaparak faaliyete geçirdi.

salon2.20141201200502.jpg

Yaz aylarında alt yapı çalışmalarının başladığı spor salonlarında kış ile birlikte soğukların başlamasıyla radyan ısıtma sistemi de devreye girdi.

salon1.20141201200513.jpg

15 dakika gibi kısa sürede salonun ısınmasını sağlayan radyan ısıtma sistemi sayesinde daha sağlıklı ortamda spor yapılmaya başlanması ile Mehmet Akif Pirim Spor Salonunda önemli bir eksikliğin ortadan kalktığını söyleyen sporcular, “Yıllardır çektiğimiz sıkıntının kısa sürede çözülmesinden dolayı Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik Müdürümüze çok teşekkür ediyoruz. Salonumuz Avrupa standartlarında bir ısıtma sistemine kavuştu.” ifadelerini kullandılar.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum