1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Pazarlı öğrenci Çayeli'nde boğuldu
Pazarlı öğrenci Çayeli'nde boğuldu

Pazarlı öğrenci Çayeli'nde boğuldu

Çayeli'nde öğrenim gören Pazar Alçılı Köyünden Ömer Üst havanın güneşli olması nedeniyle girdiği denizde boğularak yaşamını kaybetti. VİDEO

A+A-

(Çay TV) - Rize'nin Çayeli ilçesi limanında bu akşam saatlerinde Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda öğrenim gören Ömer Üst adlı öğrenci arkadaşları ile birlikte havanın güneşli olmasını fırsat bilerek denize girdi.
Yüzme bilmediği öğrenilen ve denizinde bulantılı olması nedeniyle aniden gözden kaybolan Ömer Üst arkadaşları tarafından uzun süre denizde arandı. Ancak yapılan arama çalışmalarına rağmen talihsiz genç olaydan ancak yarım saat sonra denizden çıkarılabildi.
Olay yerine gelen sağlık ekiplerinin müdahalesine cevap vermeyen Ömer Üst yaşamını yitirdi. Çayeli Yatılı İlköğretim Bölge Okulunda eğitim gören Ömer Üst'ün Pazar İlçesi Alçılı köyü nüfusuna kayıtlı olduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
7 Yorum