1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 1. Pazar spor şenliği başlıyor
1. Pazar spor şenliği başlıyor

1. Pazar spor şenliği başlıyor

Bu yıl ilki yapılacak Pazar Spor Şenliği 26 gün devam edecek. Bir çok branşta turnuvalar düzenlenirken para ödülleri de verilecek.

A+A-

Pazar Kaymakamlığı’nın desteğiyle bu yıl 1'incisi yapılacak olan spor şenlikleri yarın saat 13.30’da başlıyor. 19 Mayıs tarihine kadar devam edecek şenlik kapsamında futbol, voleybol, basketbol, atletizm müsabakalarının yanı sıra halkoyunları ve müzik gösterileri de sunulacak.
İlçe Kaymakamı Yalçın Sezgin, Pazar’ın spor ile özdeşleşen bir kent olduğunu belirterek, “Bu anlamda yaklaşık 24 gün devam edecek büyük bir organizasyonu gerçekleştireceğiz. Kurumlar arası voleybol karşılaşmaları, Gençler halı saha futbol turnuvası, gençler erkek ve kızlar basketbol turnuvaları ile köyler arası halı saha futbol turnuvaları bu süreçte devam edecek. Atletizm yarışmaları genç erkeklerde 2 bin metre, genç kızlarda ise bin 500 metre olarak gerçekleşecek. Pazar 1. Spor Şenlikleri, Pazar Mehmet Akif Pirim kapalı Spor Salonu’nda 19 Mayıs günü akşamı Pazarspor eşya piyangosu ve müzik programı ile tamamlanacak. Dostluk, kardeşlik, sevgi ve hoşgörüyü kucaklaştırıp gençliğimizi kendisi ve çevresiyle barışık yaşamaya sevk edecek olan Pazar 1. Spor şenliğine tüm halkımızın geniş katılımı ve desteğini bekliyoruz” dedi.
26 Nisan Perşembe günü kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, öğrenci ve vatandaşların katılımıyla adliye binası önünde oluşturulacak kortejin saat 13.30'daki yürüyüşü ile başlayacak program Kapalı Spor Salonu'nda devam edecek. Pazar Müzikseverler Cemiyeti eşliğinde öğrencilerin halk müziği gösterisinin ardından ilk gün programı Pazar Atatürk Lisesi ile İMKB 75. Yıl Anadolu Lisesi arasında oynanacak basketbol maçıyla sürecek.  

Pazar Kaymakamı Yalçın Sezgin ve İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Kavruk, şölen davetiyelerini elden ulaştırarak katılımın sağlanması anlamında da her kesimin desteğine ihtiyaç duyduklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum