1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. 3 ayrı kazada 6 kişi yaralandı
3 ayrı kazada 6 kişi yaralandı

3 ayrı kazada 6 kişi yaralandı

Trabzon'da 3 farklı yerde meydana gelen trafik kazalarında toplam 6 kişi yaralandı.

A+A-

Ersen KÜÇÜK - Edinilen bilgiye göre, ilk kaza Çömlekçi Mahallesi tünel çıkışında meydana geldi. Seyit Yarımbatman yönetimindeki 61 LD 322 plakalı otomobil, Celal Aydın idaresindeki 61 EP 870 plakalı minibüse yağış nedeniyle kayganlaşan yolun da etkisiyle arkadan çarptı. Kazada Sürücü Seyit ile Perihan Aslı Yarımbatman ve Celal Aydın yaralandı. Yaralılar, Trabzon'daki çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı.
Akçaabat İlçesi'ndeki kazada ise ilçeye bağlı Kayalar Mahallesi Düzköy yolu üzerinde Muhammet Kandil yönetimindeki 25 FL 720 plakalı otomobil, sürücüsü tespit edilemeyen 34 TB 5924 plakalı kamyona arkadan çarptı. Kazada ağır şekilde yaralanan Muhammet Kandil, Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Farabi Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Kazaya karışan kamyon ise olay yerinden 200 metre ileride terkedilmiş şekilde bulunurken, kaçan sürücüsünün aranmasının sürdüğü bildirildi.
Beşikdüzü İlçesi Çeşmeönü Mahallesi’nde ise Vedat Karagöz yönetimindeki 61 DL 364 plakalı otomobil, dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu yol kenarındaki bariyerlere çarparak takla attı. Kazada yaralanan sürücü Vedat Karagöz ile araçta bulunan Salih Polat yaralandı. Yaralılar Trabzon Fatih Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kazalarla ilgili soruşturmalar sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız