1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 3 günlük dünya dedikleri böyle bir şey işte
3 günlük dünya dedikleri böyle bir şey işte

3 günlük dünya dedikleri böyle bir şey işte

Rize'de 6 ay önce düğün yapan ve eşinin hamile olduğu öğrenilen parkomat görevlisi genç, berberde tıraş olurken fenalaşarak hayatını kaybetti.

A+A-

Rize Belediyesi tarafından şehir merkezinde uygulamaya konulan Parkomat sisteminde görevli 27 yaşındaki Önder Sarı, dün akşam mesai bitimi sonunda tıraş olmak için gittiği kuaförde fenalaşarak hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre, Pazar günü 16.30’da mesaisi sona erdikten sonra şehir merkezindeki bir kuaföre tıraş olmak için giden Sarı, ‘bana bir şeyler oluyor’ dedikten sonra fenalaşarak bayıldı.

Rize Devlet Hastanesi’ne kaldırılan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. 6 aylık evli Sarı’nın eşinin de hamile olduğu öğrenildi.

Kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Trabzon Adli Tıp Kurumuna kaldırılan Sarı’nın cenazesi yarın (Salı günü) öğle namazının ardından Rize Çorapçılar Mahallesi Camiinde kılınacak namazın ardından aynı yerdeki aile kabristanlığında toprağa verilecek.

 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum