1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. 43. Kişisel sergisi’ni Rize’de açtı
43. Kişisel sergisi’ni Rize’de açtı

43. Kişisel sergisi’ni Rize’de açtı

İkizdereli Rauf Tuncer’in “Geçmişten Geleceğe” konulu, vitray, hat ve ebru eserlerinin yer aldığı 43. kişisel sergisi Rize’de açıldı.

A+A-

GÖKTÜRK FIRAT
Rauf Tuncer’in “Geçmişten Geleceğe” konulu, vitray, hat ve ebru eserlerinin yer aldığı 43. kişisel sergisi Rize’de açıldı.

Rize İsmail Kahraman Kültür Merkezi Sergi Salonu’ndaki serginin açılış kurdelesini Rize Turizm İl Müdürü İsmail Hocaoğlu ve Eğitimci-Yazar Seyfullah Fırat birlikte yaptılar. Türk Kültürü’nün ve islami motiflerin işlendiği çok sayıda eser bir hafta boyunca sanat severlerle paylaşılacak.
24055
RAUF TUNCER KİMDİR?
Rize’nin İkizdere ilçesi Gürdere köyünde 1955 yılında dünyaya gelen Rauf Tuncer, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ve İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nde eğitim gördü. Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi’nde öğretim görevliliği yapan Tuncer, Türkiye ve Türk Cumhuriyetleri’nde 42 kişisel resim sergisi açtı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum